Click Fraud Protection
ARLI - Produse Curatenie Profesionale - Uscatoare Maini, Odorizante, Cosuri Gunoi, Detergenti Profesionali
0 produse - 0 leiCoș
In perioada 31 iulie - 8 august suntem in vacanta. Comenzile online receptionate in aceasta perioada se vor livra incepand cu 9 august.

Blog

DEZINSECȚIA - Ce trebuie să aibă în vedere orice antreprenor pentru un mediu de lucru curat și igienic!2 Septembrie 2020 Gândaci de bucătărie, ploșnițe, țânțari, furnici, purici și foarte multe alte insecte așteaptă oportunități prin care să-și mărească numeroasele colonii. Mișună prin locuri pe care nu le poți vedea și "atacă" mai ales pe timpul nopții. Toată lumea are o ușoară repulsie la vederea lor ocazională și e greu de acceptat ideea că ele coexistă pe undeva, prin cine știe ce unghere.

Mai mult
Planul de afaceri pentru deschiderea unui restaurant - De la coduri CAEN, până la norme și autorizații!2 August 2020 Fie că este vorba de o afacere fast-food, fie că este vorba de o cafenea, vadul comercial este o problemă foarte importantă. Acesta reprezintă un loc plasat în apropierea unei mari căi de comunicație. O amplasare bună asigură comerciantului o clientelă numeroasă pentru realizarea de afaceri prospere. De aceea, importanța alegerii unei locații bune poate fi decisivă.

Mai mult
Standardele de calitate - Ce reprezintă și de ce sunt atât de necesare? Citește acum mai multe!3 Iulie 2020

În momentul în care trebuie să promovezi și să oferi un serviciu, calitatea acestuia este bine să se ridice la nivelul pretențiilor clientului, ale beneficiarului și, în același timp, să întrunească anumite standarde de calitate. Despre ele, despre importanța lor, tipologie și implementare vei afla în rândurile următoare.

Mai mult
Cele mai bune odorizante pentru cameră: Cât de importante sunt pentru o stare de spirit excelentă4 Iunie 2020 Odorizantele de interior sunt peste tot: în toaletele publice, la locul de muncă, în casă și, uneori, agățate de oglinda din mașina ta. Acestea sunt concepute pentru a masca sau a elimina mirosurile neplăcute ale încăperii. Astfel de produse împrăștie, în mod obișnuit, arome parfumate și alte substanțe printr-o varietate de moduri, inclusiv aerosoli, lumânări și geluri.

Mai mult
Cel mai bun aspirator - Cum il alegi si de ce aspecte sa tii cont!2 Mai 2020 Sunt folosite de sute de miliarde de oameni de pe întreaga planetă și sunt cele mai bune prietene ale persoanelor ordonate care își doresc ca în jurul lor să fie mereu curățenie. Aspiratoarele reprezintă, fără îndoială, unele dintre aparatele electrocasnice de bază, din orice spațiu în care oamenii duc un trai civilizat.

Mai mult
Curățenia și dezinfecția în unitățile sanitare - Află ce produse NU trebuie să lipsească dintr-un astfel de spațiu!6 Aprilie 2020 Curățenia este, în general, extrem de importantă, însă, în cadrul unităților sanitare trebuie să fie poziționată obligatoriu pe primul loc în lista priorităților. Astfel, riscul răspândirii virușilor și a microbilor va scădea cu 99%, deci atât pacienții, cât și personalul medical va fi în siguranță.

Mai mult
Spălarea corectă a mâinilor este poarta către o sănătate de fier - Află ACUM ce trebuie să pui în orice baie2 Martie 2020 Spălatul pe mâini pare un gest banal, însă specialiștii spun că poate fi comparat chiar și cu un vaccin autoadministrat, întrucât mâinile curate ne apară de peste 200 de boli. Printre bacteriile cele mai periculoase pe care le găsim pe palme se află stafilococul, streptococul și acinetobacterul.

Mai mult
Igiena în unitățile de învățământ: Prevederi legale notabile și soluții27 Noiembrie 2019 Încă din primi ani de viață, orice copil ajunge să fie familiarizat cu importanța igienei în viața de zi cu zi. Chiar de la grădiniță, unde spălatul pe mâini și pe dinți sunt practici integrate chiar și sub forma unor jocuri didactice, până la biroul de la locul de muncă, unde normele sanitare trebuie să devină parte din disciplina oricărui individ.

Mai mult
Dezinfectanți: Află AICI tot ce trebuie să cunoști despre această categorie de produse de curățenie!11 Octombrie 2019 De la igiena umană până la fluidele folosite la îmbălsămare și taxidermie, prin dezinfectanți înțelegem, astăzi, un spectru mult mai larg decât cel original, cel ce-și avea utilitatea în medicină.

Mai mult
Colectarea selectivă a deșeurilor: Tot ce trebuie să cunoști despre acest proces!26 Iulie 2019 Problema cu care se confruntă centrele de reciclare și colectare a deșeurilor este reprezentată de faptul că pentru a gestiona aceste deșeuri sunt cheltuite foarte multe resurse atât financiare cât și umane.

Mai mult
Clasificarea HOTELURILOR din România după numărul de STELE: Ce DOTĂRI trebuie să ai în vedere pentru a-ți spori CATEGORIA DE CONFORT?6 Iulie 2019 Hotelul reprezintă etalonul în ceea ce privește structurile de primire turistică, mai ales atunci când planificarea unei călătorii sau poate a unei mobilități, cu siguranță include cazarea la un hotel printre obiectivele principale.

Mai mult
Clasificarea pensiunilor din România: Tot ce trebuie să știi despre condițiile oferite în funcție de numărul de margarete15 Mai 2019 Descopera cele mai importante aspecte ce tin de ➜ Clasificarea Pensiunilor din tara noastra! ✅ Conditii de clasificare ✿ Ce insemna numarul de margarete!

Mai mult
Proprietar de hotel în 2019: Inovație, Experiență și Sustenabilitate7 Aprilie 2019 Vrei să fii în pas cu cei mai competitivi antreprenori din industria hotelieră? Citește în acest articol care sunt cele mai viabile investiții ale anului, conform principalilor indicatori cheie de performanță din acest domeniu!

Mai mult
Afla AICI care sunt cele mai importante norme de igiena din industria alimentara!20 Martie 2019 Ești manager HoReCa sau activezi ca persoană juridică în industria alimentară? Urmărește în continuare care sunt cele mai importante prevederi legale cât și normele principale de curățenie din cadrul industriei alimentare.b

Mai mult
9 tehnici de eficientizare a timpului si costurilor în 2019 pentru managerii HoReCa8 Martie 2019 Orice manager al industriei ospitalitatii urmareste eficientizarea timpului si costurilor afacerii pe care o gestioneaza. Elementele fundamentale ale acestui domeniu sunt reprezentate intr-un mod fundamental de catre: Apa, Energie si Mentenanta. Astfel, in continuare va invit sa parcurgeti o serie de tehnici actuale promovate chiar de catre HOTREC.

Mai mult
Faci parte din personalul de conducere a unui hotel? Iata CUM sa te pregatesti in noul sezon!8 Martie 2019 Atat imaginea, cat si serviciile unui hotel sunt factorii care cantaresc cel mai mult in decizia luata de orice turist atunci cand isi alege locul de cazare. Daca iti doresti sa ai succes in industria HoReCa, trebuie sa tii cont de orice aspect pentru a face sederea oaspetilor cat mai placuta si confortabila, iar acestia isi vor aminti, cu siguranta, de hotelul tau si vor reveni de fiecare data cand au ocazia.

Mai mult

Portofoliu clienti
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
 • Portofoliu clienti Arli Co
ARLI CO

Vitan Business Center
Str. Brânduşelor 2-4, sector 3, Bucureşti
Tel: 021/ 320.63.64; 0742 176 622
office@arli.ro
vanzari@arli.ro

Copyright © 2017 ARLI CO SRL. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții Design web și programare. Web hosting.