De peste 29 ani suntem activi in domeniul comertului de produse de igiena si lucram cu daruire pentru a asigura clientilor nostri, atat persoane juridice cat si persoane fizice, o experienta placuta la cumparaturi online.

Scopul nostru principal este satisfacerea nevilor clientilor nostri, indiferent de modul prin care acestia ajung la noi: online de pe smartphone, tableta sau computer , telefonic sau chiar si direct in showroom.

Gandim intotdeauna in perspectiva si asta ne ajuta sa va punem la dispozitie o varietate de produse specifice pentru a mentine curatenia in cele mai variate domenii de activitate.

Gama noastra de produse se adapteaza permanent la nevoile clientilor , structurandu-se conform normelor si cerintelor Uniunii Europene, in produse specifice fiecarui tip de activitate: toalete, bucatarii, spatii de lucru, birouri, spatii publice sau de agrement, asigurand astfel un confort si o igienizare perfecta a spatiilor.

In aproape toate categoriile de produse sunt prezente marcile noastre proprii:

Arli techArli SoftArli PlusArli ScentActivitatea principala: 4675 - Comert cu ridicata al produselor chimiceSediu social: Bucureşti Sectorul 3, Str. VLAICU VODĂ, Nr. 17, Bloc V43 Activităţi la sediu :

-desfasoara activitati proprii de birou pentru societateSedii secundare (punct de lucru):1. sediul secundar din Bucureşti Sectorul 3, Strada BRÂNDUŞELOR, Nr. 2-4, INTRAREA 27, Etaj 7 , intrarea 27Activităţi la sediu :

4619 Intermedieri în comerţul cu produse perse

4675 Comerţ cu ridicata al produselor chimice

4676 Comerţ cu ridicata al altor produse intermediare

4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Interne2. sediul secundar din Comuna Glina, Intrarea ABATORULUI, Nr. 1, Judet IlfovActivităţi la sediu :

4619 Intermedieri în comerţul cu produse perse

4675 Comerţ cu ridicata al produselor chimice

4676 Comerţ cu ridicata al altor produse intermediare

4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet