Dispenser L-One Tabletop pentru servetele de masa

 Dispensere servetele - - Dispenser L-One Tabletop pentru servetele de masa - arli.ro
184,45 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Joi, 26.05

Informatii stoc

Stoc suficient

Sistemele L-One de distribuire a servetelelor de masa, asigura economii de pana la 43 % , garantate de dozari portionate contribuind astfel si la producerea unei cantitati reduse de deseuri.

Cu o capacitate mare si un design exclusivist care ofera functionalitate si stil, dispenserul de servetele este ideal pentru autoserviri, restaurante si cafenele.

Carcasa semi-transparenta permite monitorizarea fara efort a consumului si reumplerea usoara si rapida a dispenserului, numai atunci cand este necesar.

Compatibil cu servetele pliate de dimensiune 24 * 16 cm

- materie prima: abs negru cu finisaje gri
- usor de intretinut
- poate fi montat pe perete
- distribuire verticala
- foarte rezistent si stabil
- recomadat pentru zone cu trafic intens
- capac semi-transparent ce poate fi personalizat cu diverse mesaje
- dimensiuni :47,5 x 21,1 x 30,5(cm IxLxA)
- inchidere cu buton
- capacitate: 600 servetele

Distribuirea foaie cu foaie nu reduce numai consumul de servetele, ci asigura si igiena maxima deoarece utilizatorul intra in contact doar cu bucata de hartie utilizata.

Lucart pune la dispozitia clientilor sai un configurator Online, menit sa ajute la utilizarea cat mai eficienta a spatiului publicitar de pe dispenserele L-One
Meniul zilei, un mesaj de bun venit, evenimente speciale... Lucart Professional Web Configurator iti ofera sabloane gata de utilizare. Dar daca doresti ceva mai personal, foloseste-ti propria creativitate si include fotografii, logo-ul afacerii tale sau orice altceva vrei sa comunici. Dupa crearea mesajului, trebuie doar sa îl imprimi si sa îl introduci în dispenser sau sa îl partajezi cu clientii tai.
2100 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
CULOARE
Negru
MATERIAL
ABS

Recenzii (0)

Produse recomandate

Articole Blog