Dispenser L-One Counter Modular pentru servetele de masa

 Dispensere servetele - - Dispenser L-One Counter Modular  pentru servetele de masa - arli.ro
160,65 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 16.07

Informatii stoc

Stoc suficient

2094 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
CULOARE
Negru
MATERIAL
ABS
Sistemele L-One de distribuire a servetelelor de masa, asigura economii de pana la 43 % , garantate de dozari portionate contribuind astfel si la producerea unei cantitati reduse de deseuri.

Cu un design exclusivist care ofera functionalitate si stil, dispenserul de servetele este ideal pentru restaurante si cafenele.

Compatibil cu servetele pliate de dimensiune 24 * 16 cm

Dispenserul L-One Counter Mod poate fi utilizat pentru a creste capacitatea de distribuire prin optimizarea spatiului. Designul modular ingenios il face potrivit pentru utilizarea atat pe verticala cat si pe orizontala prin combinarea si / sau stivuirea mai multor dispensere.

- materie prima: abs negru cu finisaje gri
- se poate utiliza vertical sau orizontal
- usor de intretinut
- 3 parti semi-transparente ce pot fi personalizate cu diverse mesaje
- dimensiuni :11,2 x 21,8 x 29 (cm IxLxA)
- inchidere cu buton
- capacitate: 350 servetele

Distribuirea foaie cu foaie nu reduce numai consumul de servetele, ci asigura si igiena maxima deoarece utilizatorul intra in contact doar cu bucata de hartie utilizata.

Lucart pune la dispozitia clientilor sai un configurator Online, menit sa ajute la utilizarea cat mai eficienta a spatiului publicitar de pe dispenserele L-One
Meniul zilei, un mesaj de bun venit, evenimente speciale... Lucart Professional Web Configurator iti ofera sabloane gata de utilizare. Dar daca doresti ceva mai personal, foloseste-ti propria creativitate si include fotografii, logo-ul afacerii tale sau orice altceva vrei sa comunici. Dupa crearea mesajului, trebuie doar sa îl imprimi si sa îl introduci în dispenser sau sa îl partajezi cu clientii tai.

Produse recomandate

Articole Blog