Carucior pentru spitale M22s cu 4 galeti de 5L pentru lavete, 2 cutii cu capace, sac de 60L, ideal pt saloane si spatii mici

 Acasa - - Carucior pentru spitale M22s cu 4 galeti de 5L pentru lavete, 2 cutii cu capace, sac de 60L, ideal pt saloane si spatii mici - arli.ro
1.128,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cumpără acum Căruciorul de Curățenie pentru Spitale M22S și asigură-te că spațiul tău rămâne impecabil de curat și organizat, facilitând munca echipei tale și menținând standarde înalte de igienă. Ideal pentru spații mici.

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 112,80 lei
6 10% Pana la 676,80 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 16.07

Peste 2 produse cumparate
1071.6 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
1015.2 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M22s
998 Produse
TIP DE PRODUS
Carucior multifunctional
DISPONIBILITATE
In stoc
UZ
Profesional
DOMENIU DE UTILIZARE
General / Medical
MATERIAL
Plastic
ACCESORII INCLUSE
Clema pt prinderea manerului mopului pe cadru
ACCESORII INCLUSE
Sac impermeabil 60 L
ACCESORII INCLUSE
Suport pentru sprijin mop
ACCESORII INCLUSE
4 Galeti de 5 L cu site pentru dozare
ACCESORII INCLUSE
Cadru sac cu capac
ACCESORII INCLUSE
Cuier (agatatoare)
ACCESORII INCLUSE
2 cutii depozitare 26 L cu capac
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Perie de praf din microfibra
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Suport pentru galeti si accesorii
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Capac cu cheie
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Semn "Podea Umeda"
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Mop plat din microfibra de 40 cm
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Suport pentru fixare mop plat
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Maner (coada) din aluminiu de 140 cm

Căruciorul de curățenie M22S este perfect pentru instituții medicale, clinici, saloane de înfrumusețare și alte spații unde igiena este o prioritate. Designul compact și funcțional îl face ideal pentru spațiile mici, oferind în același timp capacitate mare de depozitare și ușurință în utilizare.

Caracteristici Principale:

  • Materiale prietenoase cu mediul: Cadrul robust din plastic rezistent garantează durabilitate și stabilitate în utilizarea zilnică. Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 
  • Compartimente Multiple: Echipat cu patru găleți de 5 litri cu site de dozare pentru lavete, două cutii mari de 26 litri cu capace colorate pentru depozitare suplimentară și un sac impermeabil de 60 litri pentru colectarea deșeurilor. Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.
  • Design Ergonomic: Aranjamentul compartimentelor și accesoriilor permite acces rapid și ușor la toate materialele necesare pentru curățenie. Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

  • Manevrabilitate Ușoară: Dotat cu patru roți pivotante mari de 125 mm si cu suprafata de rulare din cauciuc care facilitează deplasarea fără efort si foarte silentios pe diverse suprafețe.

Avantaje:

-  Meteriale sustenabile in proportie de 98% , foarte prietenoase cu mediul, in conformitate cu normativele europene

-  Module tip "Lego" ce asigura o multitudine de configuratii interschimbabile dupa preferintele si specificatiile fiecarui client 

-  Economii semnificative de bani intrucat schimbarea modului de utilizare sau a destinatiei caruciorului presupune doar achizitionarea unor parti componente nu a unui intreg carucior nou. Cel "vechi" este astfel utilizat in continuare intr-o noua configuratie. 

-  Economii semnificative si in cazul deteriorarii unei parti a caruciorului prin achizitia doar a acelei parti componente

-  Versatilitate si eficienta maxima in exploatare

Componenta:

-  cadru din plastic cu pereti

-  cadru cu capac si sac din material impermeabil cu capacitatea de 60 L si buzunar lateral

-  4 galeti de 5 L cu site de dozare pentru lavetele preimpregnate. Galetile sunt pozitionate pe un cadru conceput special care asigura stabilitate 100% a galetilor cu detergent in timpul deplasarii caruciorului. 

-  2 cutii mobile de depozitoare de 26 L fiecare si inchidere cu capac. 

-  4 roti cu diametrul de 125 mm . Rotile foarte mari asigura o manevrabilitate perfecta a caruciorului si trecerea lina peste praguri. Deasemenea sunt foarte silentioase datorita suprafetei de rulare din cauciuc

-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montata pe platforma superioara)

-  maner ergonomic pentru impingere

Dimensiuni:

* lungime 83,5 cm

* latime 51 cm fara suportul pentru mop montat, 61 cm cu suportul montat

* inaltime 110 cm 

Căruciorul de curățenie M22S este soluția ideală pentru menținerea curățeniei în spitale, saloane și alte spații mici. Fabricat din materiale durabile și proiectat pentru eficiență maximă, acest cărucior multifuncțional asigură organizare, accesibilitate și mobilitate în orice mediu profesional.

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog