Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, alb / albastru

 Produse de curatenie - - Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, alb / albastru - arli.ro
16,95 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Asigură-te că obții o curățenie impecabilă cu acest mop plat profesional din microfibră, conceput pentru a oferi performanțe excelente și durabilitate în utilizarea zilnică. Acest mop este perfect pentru menținerea unui mediu curat și igienic. Compatibil cu toate produsele din sistemul U4 / B4

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
3 7% Pana la 3,56 lei
15 15% Pana la 38,14 lei
99 23% Pana la 385,95 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Vineri, 21.06

Peste 3 produse cumparate
15.76 lei / bucata
Peste 15 produse cumparate
14.41 lei / bucata
Peste 99 produse cumparate
13.05 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

MY042AWP
2528 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
TIP DE PRODUS
Mop
UZ
Profesional
TIP DE MOP (UTILIZARE)
Plat (spalare / dezinfectie)
SISTEM COMPATIBIL
U4
SISTEM COMPATIBIL
B4
MATERIAL MOP
Microfibra
TIP DE PRINDERE MOP
Urechi
TIP DE PRINDERE MOP
Buzunare
DOMENIU DE UTILIZARE
General / Medical
ATRIBUTE SPECIALE
Termodezinfectie (curenta, ciclica, periodica, terminala)
ATRIBUTE SPECIALE
Respecta codul de culori conform U.E.
ATRIBUTE SPECIALE
Poate fi preimpregnat
TEMP. MAX. DE SPALARE / DEZINFECTARE
90 grade
CICLURI DE SPALARE
600
CULOARE
Alb cu dungi albastre
LUNGIME
40 (+3) cm
LATIME
17,5 cm
AMBALARE
50 buc / box
DIMENSIUNI BOX
56 x 38 x 23 cm
PALETIZARE
2000 buc / palet

Mop plat profesional din microfibră cu dungi albastre - 40 cm

Caracteristici principale:

  • Material de calitate superioară: Fabricat din microfibră densă și rezistentă, acest mop este extrem de eficient în captarea și reținerea murdăriei, prafului și particulelor fine.

  • Design ergonomic: Ușor de manevrat și de utilizat, acest mop este proiectat pentru a acoperi suprafețe mari cu efort minim, ajungând cu ușurință în colțuri și sub mobilier.

  • Dimensiuni optime: Cu o lățime de 40 cm, acest mop este ideal pentru curățarea eficientă a suprafețelor mari, economisind timp și energie.

  • Dungile albastre pentru identificare: Dungile albastre adaugă un aspect estetic plăcut și sunt utile pentru identificarea mopului conform codurilor de culoare UE, prevenind contaminarea încrucișată și asigurând o curățenie igienică.

  • Urechi și buzunare: Designul cu urechi și buzunare permite o fixare sigură pe suportul mopului, asigurând o utilizare stabilă și eficientă.

Avantaje:

  • Curățare eficientă și rapidă: Microfibra de înaltă calitate asigură o curățare profundă, eliminând eficient murdăria și petele fără a lăsa urme.

  • Durabilitate și reutilizare: Rezistent la uzură, acest mop poate fi spălat și reutilizat de multiple ori, menținându-și eficiența în timp.

  • Versatilitate: Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, inclusiv gresie, parchet, linoleum și altele, oferind o curățenie impecabilă.

  • Igienă superioară: Ideal pentru utilizarea în medii unde igiena este esențială, precum spitale, școli, restaurante și birouri, asigurând un mediu curat și sigur.

Concluzie

Acest mop plat profesional din microfibră cu dungi albastre este soluția perfectă pentru oricine dorește să obțină o curățenie eficientă și rapidă. Achiziționează-l acum și bucură-te de performanțe superioare în menținerea unui mediu curat și igienic!

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog