Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, alb / verde

 Produse de curatenie - - Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, alb / verde - arli.ro
16,95 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Transformă procesul de curățenie într-o experiență eficientă și plăcută cu mopul profesional plat din microfibră cu dungi verzi. Acest mop este ideal pentru utilizarea în diverse medii, inclusiv rezidențial, comercial și instituțional, asigurând o curățare profundă și eficientă. Compatibil cu toate produsele din sistemul U4 / B4

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
3 7% Pana la 3,56 lei
15 15% Pana la 38,14 lei
99 23% Pana la 385,95 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 16.07

Peste 3 produse cumparate
15.76 lei / bucata
Peste 15 produse cumparate
14.41 lei / bucata
Peste 99 produse cumparate
13.05 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

MY042VWP
4624 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
TIP DE PRODUS
Mop
UZ
Profesional
TIP DE MOP (UTILIZARE)
Plat (spalare / dezinfectie)
SISTEM COMPATIBIL
U4
SISTEM COMPATIBIL
B4
MATERIAL MOP
Microfibra
TIP DE PRINDERE MOP
Buzunare
TIP DE PRINDERE MOP
Urechi
DOMENIU DE UTILIZARE
General / Medical
ATRIBUTE SPECIALE
Termodezinfectie (curenta, ciclica, periodica, terminala)
ATRIBUTE SPECIALE
Respecta codul de culori conform U.E.
ATRIBUTE SPECIALE
Poate fi preimpregnat
TEMP. MAX. DE SPALARE / DEZINFECTARE
90 grade
CICLURI DE SPALARE
600
CULOARE
Alb cu dungi verzi
LUNGIME
40 (+3) cm
LATIME
17,5 cm
AMBALARE
50 buc / box
DIMENSIUNI BOX
56 x 38 x 23 cm
PALETIZARE
2000 buc / palet

Mop profesional plat din microfibră cu dungi verzi - 40 cm

Caracteristici principale:

  • Material premium: Fabricat din microfibră de înaltă calitate, acest mop oferă o capacitate excepțională de absorbție și reținere a murdăriei, prafului și particulelor fine.

  • Design ergonomic: Ușor de manevrat și de utilizat, mopul este proiectat pentru a curăța suprafețele mari cu minim efort, accesând ușor colțurile și

mobilierul greu de mutat.

  • Dimensiune optimă: Cu o lățime de 40 cm, acest mop este perfect pentru curățarea rapidă și eficientă a suprafețelor mari, economisind timp și energie.

  • Dungile verzi: Dungile verzi sunt importante pentru respectarea codurilor de culoare UE, facilitând prevenirea contaminării încrucișate și asigurând o igienă superioară.

  • Fixare sigură: Mopul este echipat cu urechi și buzunare, asigurând o fixare stabilă pe suportul mopului, pentru o utilizare fără probleme și eficientă.

Avantaje:

  • Curățare profundă: Microfibra de înaltă calitate elimină eficient murdăria, praful și petele, lăsând suprafețele curate și strălucitoare.

  • Durabilitate: Mopul este rezistent la uzură și poate fi spălat și reutilizat de multiple ori, menținându-și eficiența pe termen lung.

  • Versatilitate: Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, inclusiv gresie, parchet, linoleum și altele, oferind o curățenie impecabilă indiferent de suprafață.

  • Igienă maximă: Ideal pentru utilizarea în medii unde igiena este esențială, precum spitale, școli, restaurante și birouri, asigurând un mediu curat și sigur.

Concluzie

Alege mopul profesional plat din microfibră cu dungi verzi pentru o curățenie eficientă și rapidă. Achiziționează-l acum și bucură-te de performanțe superioare în menținerea unui mediu curat și sănătos!

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog