Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, alb / galben

 Produse de curatenie - - Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, alb / galben - arli.ro
16,95 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Acest mop plat profesional din microfibră cu dungi galbene este soluția perfectă pentru o curățenie eficientă și rapidă. Achiziționează-l acum și bucură-te de performanțe superioare în menținerea unui mediu curat și igienic! Compatibil cu toate produsele din sistemul U4 / B4

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
3 7% Pana la 3,56 lei
15 15% Pana la 38,14 lei
99 23% Pana la 385,95 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 16.07

Peste 3 produse cumparate
15.76 lei / bucata
Peste 15 produse cumparate
14.41 lei / bucata
Peste 99 produse cumparate
13.05 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

MY042GWP
6357 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
TIP DE PRODUS
Mop
UZ
Profesional
TIP DE MOP (UTILIZARE)
Plat (spalare / dezinfectie)
SISTEM COMPATIBIL
U4
SISTEM COMPATIBIL
B4
MATERIAL MOP
Microfibra
TIP DE PRINDERE MOP
Urechi
TIP DE PRINDERE MOP
Buzunare
DOMENIU DE UTILIZARE
General / Medical
ATRIBUTE SPECIALE
Respecta codul de culori conform U.E.
ATRIBUTE SPECIALE
Poate fi preimpregnat
ATRIBUTE SPECIALE
Termodezinfectie (curenta, ciclica, periodica, terminala)
TEMP. MAX. DE SPALARE / DEZINFECTARE
90 grade
CICLURI DE SPALARE
600
CULOARE
Alb cu dungi galbene
LUNGIME
40 (+3) cm
LATIME
17,5 cm
AMBALARE
50 buc / box
DIMENSIUNI BOX
56 x 38 x 23 cm
PALETIZARE
2000 buc / palet

Mop profesional plat din microfibră cu dungi galbene - 40 cm

Optimizează-ți curățenia cu mopul profesional plat din microfibră cu dungi galbene, conceput pentru a oferi o performanță superioară în captarea murdăriei și prafului. Acest mop este ideal pentru utilizarea în diverse medii, inclusiv rezidențial, comercial și instituțional.

Caracteristici principale:

  • Material premium: Realizat din microfibră de înaltă calitate, acest mop oferă o absorbție excepțională și o curățare eficientă, capturând chiar și cele mai fine particule de murdărie.

  • Design ergonomic: Proiectat pentru a fi ușor de manevrat, mopul este ideal pentru curățarea suprafețelor mari, economisind timp și efort.

  • Dimensiune optimă: Cu o lățime de 40 cm, acest mop acoperă o suprafață mare, fiind perfect pentru o curățenie rapidă și eficientă.

  • Dungile galbene: Dungile galbene sunt importante pentru identificarea mopului conform codurilor de culoare UE, prevenind contaminarea încrucișată și asigurând o igienă superioară.

  • Fixare sigură: Mopul este echipat cu urechi și buzunare, asigurând o fixare stabilă și sigură pe suportul mopului, pentru o utilizare eficientă.

Avantaje:

  • Curățare profundă: Microfibra de calitate înaltă elimină eficient murdăria și petele, lăsând suprafețele curate și strălucitoare.

  • Durabilitate: Rezistent la uzură, mopul poate fi spălat și reutilizat de multiple ori, menținându-și performanțele de-a lungul timpului.

  • Versatilitate: Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, inclusiv gresie, parchet, linoleum și altele, oferind o curățenie impecabilă indiferent de suprafață.

  • Igienă maximă: Ideal pentru utilizarea în medii unde igiena este esențială, precum spitale, școli, restaurante și birouri, asigurând un mediu curat și sigur.

Concluzie

Alege mopul profesional plat din microfibră cu dungi galbene pentru o curățenie eficientă și rapidă. Achiziționează-l acum și transformă-ți rutina de curățenie într-o experiență mai eficientă și plăcută, asigurând un mediu curat și sănătos!

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog