Carucior M121 pentru spitale compus din module independente, multiple functii, optional orice zona poate fi incuiata

 Acasa - - Carucior M121 pentru spitale compus din module independente, multiple functii, optional orice zona poate fi incuiata - arli.ro
2.296,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 229,60 lei
6 10% Pana la 1.377,60 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 16.07

Peste 2 produse cumparate
2181.2 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
2066.4 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M121
1000 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Galetile pot avea capace sau site pentru mopuri sau lavete preimpregnate. Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul de curatenie modular ArliPlus® M121 este conceput in special pentru domeniul medical fiind adecvat utilizarii in spitale si unitati sanitare conform ordinului  MS 1761 / 2021.

Produse recomandate

Articole Blog