Carucior de curatenie modular ArliPlus® M108 (se pot adauga / elimina orice accesorii la alegerea clientului)

 Acasa - - Carucior de curatenie modular ArliPlus® M108 (se pot adauga / elimina orice accesorii la alegerea clientului) - arli.ro
1.747,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Oferta Speciala disponibila in SICAP

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 174,70 lei
6 10% Pana la 1.048,20 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Joi, 29.02

Peste 2 produse cumparate
1659.65 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
1572.3 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M108
1000 Produse

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Galetile pot avea capace sau site pentru mopuri sau lavete preimpregnate. Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul de curatenie modular ArliPlus® M108 este conceput in special pentru domeniul medical fiind adecvat utilizarii in spitale si unitati sanitare conform ordinului  MS 1761 / 2021.

Caruciorul ArliPlus M108 este format din: 

-  cadru si pereti din plastic de calitate, usor de montat si intretinut

-  4 galeti de 8 L 

-  14  tavite de 16 litri pentru diverse produse sau accesorii de curatenie. Tavitele culiseaza pe 2 sine si sunt foarte usor de manevrat. Au un locas pentru pozitionarea corecta si asigurarea stabilitatii.

-  maner ergonomic pentru impingerea caruciorului

-  1 sac impermeabil cu capacitatea de 120 litri (in sac se pot introduce saci din nylon pentru colectare selectiva).

-  6 roti de 125 mm din cauciuc foarte silentioase

-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montata pe platforma superioara)

NOTA: Toate partile componente ale caruciorului se regasesc in lista de accesorii din josul paginii principale astfel incat fiecare client isi poate configura si estima costul caruciorului pe care si-l doreste in cazul in care pe site-ul nostru nu exista deja configurat modelul dorit.

Dimensiuni: 

* lungime 148 cm

* latime 51 cm fara suportul pentru mop montat, 61 cm cu suportul montat

* inaltime 125 cm (cu cele 4 galeti de 8 L pozitionate pe platforma superioara)

Durata medie de utilizare: 10 ani

Garantie: 5 ani

Produse recomandate

Articole Blog