Carucior pentru curatenie si dezinfectie in spitale cu mopuri preimpregnate, structura modulara ArliPlus® M90

 Acasa - - Carucior pentru curatenie si dezinfectie in spitale cu mopuri preimpregnate, structura modulara ArliPlus® M90 - arli.ro
1.675,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Oferta Speciala disponibila in SICAP

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 167,50 lei
6 10% Pana la 1.005,00 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Vineri, 21.06

Peste 2 produse cumparate
1591.25 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
1507.5 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M90
1000 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Galetile pot avea capace sau site pentru mopuri sau lavete preimpregnate. Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul de curatenie modular ArliPlus® M90 este conceput in special pentru domeniul medical fiind adecvat utilizarii in spitale si unitati sanitare conform ordinului  MS 1761 / 2021.

Caruciorul ArliPlus M90 este format din: 

-  cadru din plastic de calitate, usor de montat si intretinut

-  4 galeti de 5 L cu site de dozare pentru lavetele preimpregnate. Galetile sunt pozitionate pe un cadru conceput special care asigura stabilitate 100% a galetilor cu detergent in timpul deplasarii caruciorului.

-  capac cu yala metalica si cheie. Prin incuiere se restrictioneaza accesul la lavetele preimpregnate. Capacul are si un compartiment cu cheie pentru documente

-  sac impermeabil de culoare albastra cu capacitatea de 120 litri (in sac se pot introduce saci din nylon pentru colectare selectiva).

-  4 roti de 125 mm foarte silentioase cu suprafata de rulare din cauciuc

-  2 galeti etanse cu capacitatea de 20 L pentru mopuri preimpregnate. Galetile au site de dozare si capace cu garnitura de cauciuc

-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montata pe platforma superioara)

-  cuier dublu

- dispenser pentru prosoape de hartie tip rola

NOTA: Toate partile componente ale caruciorului se regasesc in lista de accesorii din josul paginii principale astfel incat fiecare client isi poate configura si estima costul caruciorului pe care si-l doreste in cazul in care pe site-ul nostru nu exista deja configurat modelul dorit.

Dimensiuni: 

* lungime 124 cm

* latime 51 cm fara suportul pentru mop montat, 61 cm cu suportul montat

* inaltime 108 cm 

Durata medie de utilizare: 10 ani

Garantie: 5 ani

Produse recomandate

Articole Blog