Carucior de curatenie modular ArliPlus® M55 (se pot adauga / elimina orice accesorii la alegerea clientului)

 Acasa - - Carucior de curatenie modular ArliPlus® M55 (se pot adauga / elimina orice accesorii la alegerea clientului) - arli.ro
  • -240,00 lei
1.589,00 lei
1.349,00 lei Economiseste 240,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Produs disponibil pentru vizionare in Showroom 

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Vineri, 21.06

Informatii stoc

Stoc suficient

M55
998 Produse

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul ArliPlus M55 este format din: 

-  cadru din plastic cu tereti de calitate, usor de montat si intretinut. Peretii asigura separarea celor 3 zone de lucru ale: zona de curatenie cu galetile si storcatorul, zona de depozitare din mijloc si zona de colectare a gunoiului. In acest fel de elimina contaminarea de la o zona la alta.

-  4 galeti de 8 L (optional galetile pot avea capace)

- 3 galeti de 5 L cu site de dozare pentru laverte preimpregnate

-  1 tavita de 16 litri pentru diverse produse sau accesorii de curatenie. Tavita culiseaza pe sine si este foarte usor de manevrat. Are un locas pentru pozitionarea corecta si asigurarea stabilitatii. Poate fi pozitionata mai sus sau mai jos functie de necesitati. Se pot pozitiona optional pana la 7 tavite simultan.

-  1 sac impermeabil cu capacitatea de 120 litri (in sac se pot introduce saci din nylon pentru colectare selectiva si optional separatoare)

-  2 galeti de 22 litri pentru procesul de curatenie (una cu maner albastru pentru apa curata si cealalta cu maner rosu utilizata pentru apa murdara).

-  storcator (presa de stors) profesional

-  4 roti de 125 mm din cauciuc foarte silentioase

-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montata pe platforma superioara)

NOTA: Toate partile componente ale caruciorului se regasesc in lista de accesorii din josul paginii principale astfel incat fiecare client isi poate configura si estima costul caruciorului pe care si-l doreste in cazul in care pe site-ul nostru nu exista deja configurat modelul dorit.

Dimensiuni: 

* lungime 148 cm

* latime 51 cm fara suportul pentru mop montat, 61 cm cu suportul montat

* inaltime 125 cm 

Durata medie de utilizare: 10 ani

Garantie: 5 ani

Produse recomandate

Articole Blog