Galeata profesionala 20 L cu separator de apa curata / murdara, presa de stors, roti, maner ergonomic, rosie

 Acasa - - Galeata profesionala 20 L cu separator de apa curata / murdara, presa de stors, roti, maner ergonomic, rosie - arli.ro
275,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Alege găleata dublă profesională ARLI+ cu separator de apă murdară și presă de stors pentru a-ți eficientiza procesul de curățenie și a menține un mediu igienic și sigur. Ideală pentru uz profesional, această găleată asigură o curățenie rapidă, eficientă și igienică în orice spațiu

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 27,50 lei
6 10% Pana la 165,00 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 16.07

Peste 2 produse cumparate
261.25 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
247.5 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

BTS732R
996 Produse
TIP DE PRODUS
Galeata cu separator si presa de stors
DISPONIBILITATE
In stoc
UZ
Casnic
CULOARE
Rosu
CAPACITATE
20 litri
MATERIAL
Plastic
ACCESORII INCLUSE
Storcator profesional tip presa
ACCESORII INCLUSE
Maner ergonomic pentru transport

Găleată dublă profesională ARLI+ cu separator de apă murdară și presă de stors - 20 litri, Culoare roșie

Asigură-te că obții o curățenie eficientă și igienică cu găleata dublă profesională ARLI+, echipată cu separator de apă murdară și presă de stors. Acest echipament este ideal pentru uz profesional în diverse medii, inclusiv în spitale, școli, restaurante și spații comerciale.

Caracteristici principale:

  • Capacitate de 20 litri: Găleata mare permite curățarea suprafețelor extinse fără a necesita reumpleri frecvente.

  • Separator de apă murdară: Separatorul eficient permite menținerea apei curate separat de cea murdară, asigurând o curățenie mai eficientă și igienică.

  • Presa de stors profesională: Echipată cu o presă robustă, găleata permite stoarcerea rapidă și eficientă a mopului, economisind timp și efort.

  • Roți pentru mobilitate: Cele patru roți permit deplasarea ușoară a găleții, facilitând curățarea rapidă și eficientă a spațiilor mari.

  • Mâner ergonomic: Mânerul confortabil și ergonomic asigură o manevrare ușoară și reduce oboseala în timpul utilizării prelungite.

  • Culoare roșie: Designul vibrant cu inscripția "Caution Wet Floor" atrage atenția asupra suprafețelor umede, prevenind accidentele.

Avantaje:

  • Curățenie eficientă și rapidă: Capacitatea mare și separatorul de apă murdară permit curățarea suprafețelor mari într-un timp scurt, menținând apa curată mai mult timp.

  • Igienă superioară: Separatorul de apă murdară și sistemul de stoarcere eficient asigură o curățenie mai igienică, ideală pentru medii unde igiena este esențială.

  • Durabilitate și rezistență: Construită din materiale de înaltă calitate, găleata este rezistentă la uzură și poate fi utilizată intensiv fără a se deteriora.

  • Ușor de utilizat: Mânerul ergonomic și roțile pivotante fac găleata ușor de manevrat, chiar și în spații aglomerate sau greu accesibile.
Dimensiuni:  latime 31 cm, lungime 50 cm, inaltime 72 cm

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog