Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, rosu

 Mopuri profesionale - - Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, rosu - arli.ro
18,35 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Maximizează eficiența curățeniei cu mopul profesional din microfibră, conceput pentru a oferi o curățare profundă și rapidă a tuturor tipurilor de suprafețe. Ideal pentru uz casnic și profesional, acest mop asigură o performanță excelentă și durabilitate. Compatibil cu toate produsele din sistemul U4 / B4

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
3 7% Pana la 3,85 lei
15 15% Pana la 41,29 lei
99 23% Pana la 417,83 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Vineri, 21.06

Peste 3 produse cumparate
17.07 lei / bucata
Peste 15 produse cumparate
15.6 lei / bucata
Peste 99 produse cumparate
14.13 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

PMER40FB
12519 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
TIP DE PRODUS
Mop
UZ
Profesional
TIP DE MOP (UTILIZARE)
Plat (spalare / dezinfectie)
SISTEM COMPATIBIL
U4
SISTEM COMPATIBIL
B4
MATERIAL MOP
Microfibra
TIP DE PRINDERE MOP
Urechi
TIP DE PRINDERE MOP
Buzunare
DOMENIU DE UTILIZARE
General
ATRIBUTE SPECIALE
Respecta codul de culori conform U.E.
ATRIBUTE SPECIALE
Poate fi preimpregnat
TEMP. MAX. DE SPALARE / DEZINFECTARE
90 grade
CICLURI DE SPALARE
600
CULOARE
Rosu
LUNGIME
40 (+1) cm
LATIME
15 cm
AMBALARE
12 buc / box
DIMENSIUNI BOX
47 x 20 x 15 cm
PALETIZARE
2016 buc / palet

Mop profesional din microfibră cu urechi si buzunare - Culoare roșie, 40 cm

Caracteristici principale:

  • Material premium: Fabricat din microfibră de înaltă calitate, acest mop oferă o absorbție excepțională și captarea eficientă a murdăriei, prafului și particulelor fine.

  • Design ergonomic: Ușor de manevrat și utilizat, mopul este ideal pentru curățarea suprafețelor mari, reducând efortul și timpul necesar pentru o curățenie completă.

  • Dimensiuni optime: Cu o lățime de 40 cm, acest mop acoperă o suprafață largă, fiind perfect pentru curățarea eficientă a pardoselilor din locuințe și spații comerciale.

  • Culoare roșie: Culoarea roșie ajută la respectarea codurilor de culoare UE, facilitând prevenirea contaminării încrucișate și asigurând o igienă superioară.

  • Fixare sigură: Mopul este echipat cu urechi si buzunare care asigură o fixare stabilă pe suportul mopului, oferind o utilizare fără probleme și eficientă.

Avantaje:

  • Curățare profundă: Microfibra de înaltă calitate elimină eficient murdăria, praful și petele, lăsând suprafețele curate și strălucitoare.

  • Durabilitate: Rezistent la uzură, mopul poate fi spălat și reutilizat de multiple ori, menținându-și performanțele pe termen lung.

  • Versatilitate: Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, inclusiv gresie, parchet, linoleum și altele, oferind o curățenie impecabilă indiferent de suprafață.

  • Igienă maximă: Ideal pentru utilizarea în medii unde igiena este esențială, precum spitale, școli, restaurante și birouri, asigurând un mediu curat și sigur.

Concluzie

Alege mopul profesional din microfibră cu urechi, de culoare roșie, pentru o curățenie eficientă și rapidă. Achiziționează-l acum și transformă-ți rutina de curățenie într-o experiență mai eficientă și plăcută, asigurând un mediu curat și sănătos!

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog