Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, galben

 Mopuri profesionale - - Mop plat cu urechi si buzunare, microfibra, 40 cm, compatibil sistem U4/B4, spalare la 90°, termodezinfectie, galben - arli.ro
18,35 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Optimizează curățenia cu mopul profesional din microfibră cu urechi, de culoare galbenă, conceput pentru a oferi o performanță superioară în captarea murdăriei și a prafului. Ideal pentru uz casnic și profesional, acest mop este perfect pentru a menține un mediu curat și igienic. Compatibil cu toate produsele din sistemul U4 / B4

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
3 7% Pana la 3,85 lei
15 15% Pana la 41,29 lei
99 23% Pana la 417,83 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Vineri, 21.06

Peste 3 produse cumparate
17.07 lei / bucata
Peste 15 produse cumparate
15.6 lei / bucata
Peste 99 produse cumparate
14.13 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

PMEY40FB
24300 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
TIP DE PRODUS
Mop
UZ
Profesional
TIP DE MOP (UTILIZARE)
Plat (spalare / dezinfectie)
SISTEM COMPATIBIL
U4
SISTEM COMPATIBIL
B4
MATERIAL MOP
Microfibra
TIP DE PRINDERE MOP
Urechi
TIP DE PRINDERE MOP
Buzunare
DOMENIU DE UTILIZARE
General
ATRIBUTE SPECIALE
Respecta codul de culori conform U.E.
ATRIBUTE SPECIALE
Poate fi preimpregnat
TEMP. MAX. DE SPALARE / DEZINFECTARE
90 grade
CICLURI DE SPALARE
600
CULOARE
Galben
LUNGIME
40 (+1) cm
LATIME
15 cm
AMBALARE
12 buc / box
DIMENSIUNI BOX
47 x 20 x 15 cm
PALETIZARE
2016 buc / palet

Mop profesional din microfibră cu urechi si buzunare - Culoare galbenă, 40 cm

Caracteristici principale:

  • Material premium: Fabricat din microfibră de înaltă calitate, mopul oferă o absorbție excelentă și captarea eficientă a murdăriei, prafului și particulelor fine, lăsând suprafețele curate și strălucitoare.

  • Design ergonomic: Ușor de manevrat și utilizat, mopul este ideal pentru curățarea suprafețelor mari cu minim efort, asigurând o utilizare confortabilă.

  • Dimensiuni optime: Cu o lățime de 40 cm, acest mop acoperă o suprafață mare, reducând timpul și efortul necesar pentru curățenie.

  • Culoare galbenă: Culoarea galbenă ajută la respectarea codurilor de culoare UE, facilitând prevenirea contaminării încrucișate și asigurând o igienă superioară.

  • Fixare sigură: Echipat cu urechi si buzunare, mopul asigură o fixare stabilă și sigură pe suport, oferind o utilizare eficientă și fără probleme.

Avantaje:

  • Curățare profundă: Microfibra de înaltă calitate elimină eficient murdăria și petele, asigurând o curățenie profundă și durabilă.

  • Durabilitate: Mopul este rezistent la uzură și poate fi spălat și reutilizat de multiple ori, menținându-și eficiența și performanțele în timp.

  • Versatilitate: Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, inclusiv gresie, parchet, linoleum și altele, oferind o curățenie impecabilă indiferent de suprafață.

  • Igienă maximă: Ideal pentru utilizarea în medii unde igiena este esențială, precum spitale, școli, restaurante și birouri, asigurând un mediu curat și sigur.

Concluzie

Alege mopul profesional din microfibră cu urechi, de culoare galbenă, pentru o curățenie eficientă și rapidă. Achiziționează-l acum și transformă-ți rutina de curățenie într-o experiență mai eficientă și plăcută, asigurând un mediu curat și sănătos!

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog