Carucior pentru spitale M24 cu 4 galeti cu site pt lavete preimpregnate, 2 galeti etanse cu site pt mopuri in imersie

 Acasa - - Carucior pentru spitale M24 cu 4 galeti cu site pt lavete preimpregnate, 2 galeti etanse cu site pt mopuri in imersie - arli.ro
  • -210,00 lei
1.067,00 lei
857,00 lei Economiseste 210,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Acest cărucior de curățenie profesional este conceput pentru eficiență și organizare optimă în activitățile de curățenie din instituții publice, spitale, școli și clădiri de birouri. Căruciorul este fabricat din materiale durabile, de înaltă calitate, și este dotat cu patru roți pivotante pentru manevrabilitate facilă.

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Vineri, 21.06

Informatii stoc

Stoc suficient

M24
1000 Produse
TIP DE PRODUS
Carucior multifunctional
DISPONIBILITATE
In stoc
DISPONIBILITATE
Promotii
UZ
Profesional
DOMENIU DE UTILIZARE
General / Medical
MATERIAL
Plastic
ACCESORII INCLUSE
Clema pt prinderea manerului mopului pe cadru
ACCESORII INCLUSE
Suport pentru sprijin mop
ACCESORII INCLUSE
4 Galeti de 5 L cu site pentru dozare
ACCESORII INCLUSE
Cuier (agatatoare)
ACCESORII INCLUSE
2 galeti etanse de 10 L
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Maner (coada) din aluminiu de 140 cm
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Perie de praf din microfibra
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Suport pentru galeti si accesorii
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Capac cu cheie
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Semn "Podea Umeda"
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Mop plat din microfibra de 40 cm
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Suport pentru fixare mop plat

Acest cărucior de curățenie profesional este ideal pentru orice instituție care dorește să mențină standarde înalte de curățenie și organizare, oferind soluții eficiente și durabile pentru activitățile de întreținere.

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul de curatenie ArliPlus M24 modular de tip "Lego" este ideal pentru zone sau spatii reduse datorita dimensiunilor sale reduse. Deasemenea ocupa foarte putin loc si in magazie sau orice alta zona de depozitare. 

Avantaje:

-  Meteriale sustenabile in proportie de 98% , foarte prietenoase cu mediul, in conformitate cu normativele europene

-  Module tip "Lego" ce asigura o multitudine de configuratii interschimbabile dupa preferintele si specificatiile fiecarui client 

-  Economii semnificative de bani intrucat schimbarea modului de utilizare sau a destinatiei caruciorului presupune doar achizitionarea unor parti componente nu a unui intreg carucior nou. Cel "vechi" este astfel utilizat in continuare intr-o noua configuratie. 

-  Economii semnificative si in cazul deteriorarii unei parti a caruciorului prin achizitia doar a acelei parti componente

-  Rotile de 125 mm probabil cele mai mari din piata asigura cea mai buna manevrabilitate si stabilitate

Componenta:

-  cadru din plastic cu pereti

-  4 galeti de 5 L cu site de dozare pentru lavetele preimpregnate. Galetile sunt pozitionate pe un cadru conceput special care asigura stabilitate 100% a galetilor cu detergent in timpul deplasarii caruciorului. 

-  2 galeti etanse de 10 L fiecare, una rosie pentru mopuri folosite si una albastra pentru mopuri preimpregnate. Galeata are capac cu garnitura de cauciuc ce asigura etanseitatea si sita pentru dozarea detergentului / dezinfectantului. Etanseitatea capacului galatii este obligatorie pentru ca procesul de imersie a mopurilor in solutie sa se execute corect.

-  4 roti cu diametrul de 125 mm . Rotile foarte mari asigura o manevrabilitate perfecta a caruciorului si trecerea lina peste praguri. Deasemenea sunt foarte silentioase datorita suprafetei de rulare din cauciuc

-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montata pe platforma superioara)

-  maner ergonomic pentru impingere

Dimensiuni:

* lungime 55 cm

* latime 51 cm fara suportul pentru mop montat, 61 cm cu suportul montat

* inaltime 110 cm 

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog