Carucior pentru curatenie in spitale M48, 4 galeti de 8L cu capace, 3 galeti de 5L cu site, 2 galeti de 22L cu presa de stors

 Acasa - - Carucior pentru curatenie in spitale M48, 4 galeti de 8L cu capace, 3 galeti de 5L cu site, 2 galeti de 22L cu presa de stors - arli.ro
1.847,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Produs disponibil pentru vizionare in Showroom 

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 184,70 lei
6 10% Pana la 1.108,20 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Vineri, 21.06

Peste 2 produse cumparate
1754.65 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
1662.3 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M48
1000 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul de curatenie ArliPlus M48 modular de tip "Lego" este ideal pentru zone sau spatii reduse datorita dimensiunilor sale reduse. Deasemenea ocupa foarte putin loc si in magazie sau orice alta zona de depozitare. 

Avantaje:

-  Meteriale sustenabile in proportie de 98% , foarte prietenoase cu mediul, in conformitate cu normativele europene

-  Module tip "Lego" ce asigura o multitudine de configuratii interschimbabile dupa preferintele si specificatiile fiecarui client 

-  Economii semnificative de bani intrucat schimbarea modului de utilizare sau a destinatiei caruciorului presupune doar achizitionarea unor parti componente nu a unui intreg carucior nou. Cel "vechi" este astfel utilizat in continuare intr-o noua configuratie. 

-  Rotile de 125 mm probabil cele mai mari din piata asigura cea mai buna manevrabilitate si stabilitate

Componenta:

-  cadru din plastic cu pereti cu sine pentru pozitionarea tavilor de 16 L si a cutiilor de 26 L

-  cadru cu capac si sac din material impermeabil cu capacitatea de 60 L si buzunar lateral

-  4 galeti de 8 L cu capace pentru lavetele preimpregnate. Galetile sunt pozitionate in suporturi care asigura stabilitate 100% a galetilor cu detergent in timpul deplasarii caruciorului. 

-  3 galeti de 5 L cu site de dozare pentru lavete in imersie. Galetile sunt asezate intr-un suport. Daca nu se folosesc in cadrul operatiei de curatenie, in suport se pot depozita produse de curatenie, sprayuri, raclete, saci, etc). Daca se doreste suportul cu cele 3 galeti de 5 L se inlocuieste cu discpenserul pentru rola prosop de hartie.

- 2 galeti de 22 litri pentru procesul de curatenie (una cu maner albastru pentru apa curata si cealalta cu maner rosu utilizata pentru apa murdara).

-  storcator profesional (presa de stors) care poate fi intr-una dintre cele 4 culori conform codului culorilor in curatenie: rosu, galben, verde, albastru

-  2 tavite de 16 L fiecare pentru depozitare diverse produse. Acestea pot fi pozitionate mai sus sau mai jos functie de necesitati.

-  2 cutii mobile de depozitoare de 26 L si inchidere cu capac (capacul poate fi albastru sau rosu functie de dorinta clientului)

-  2 usi cu inchidere magnetica. Se poate opta pentru usi din compozit cu achitarea diferentei de pret. Compozitul este un material folosit in aeronautica spatiala imposibil de deteriorat in conditii normale. Usile din compozit au balamaale si manere speciale precum si yala cu cheie.

-  4 roti cu diametrul de 125 mm . Rotile foarte mari asigura o manevrabilitate perfecta a caruciorului si trecerea lina peste praguri. Deasemenea sunt foarte silentioase datorita suprafetei de rulare din cauciuc.

-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montat pe cadrul cu sac si capac)

-  cuier dublu (agatatoare) pentru lavete, perii, semnalizator "Podea Umeda" etc

-  maner ergonomic pentru impingere

Dimensiuni:

* lungime 115 cm

* latime 51 cm (fara suportul de mop atasat)

* inaltime 127 cm 

Durata medie de utilizare: 10 ani

Garantie: 5 ani

Produse recomandate

Articole Blog