Carucior de curatenie pentru spitale M33 cu 2 galeti etanse pt mopuri preimpregnate, sac de rufe de 120 L si suport pt accesorii

 Acasa - - Carucior de curatenie pentru spitale M33 cu 2 galeti etanse pt mopuri preimpregnate, sac de rufe de 120 L si suport pt accesorii - arli.ro
931,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Produs disponibil pentru vizionare in Showroom 

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 93,10 lei
6 10% Pana la 558,60 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Vineri, 23.02

Peste 2 produse cumparate
884.45 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
837.9 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M33
1000 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul de curatenie ArliPlus M33 modular de tip "Lego" este ideal pentru zone sau spatii reduse datorita dimensiunilor sale reduse. Deasemenea ocupa foarte putin loc si in magazie sau orice alta zona de depozitare. 

Avantaje:

-  Meteriale sustenabile in proportie de 98% , foarte prietenoase cu mediul, in conformitate cu normativele europene

-  Module tip "Lego" ce asigura o multitudine de configuratii interschimbabile dupa preferintele si specificatiile fiecarui client 

-  Economii semnificative de bani intrucat schimbarea modului de utilizare sau a destinatiei caruciorului presupune doar achizitionarea unor parti componente nu a unui intreg carucior nou. Cel "vechi" este astfel utilizat in continuare intr-o noua configuratie. 

-  Rotile de 125 mm probabil cele mai mari si mai silentioase din piata asigura cea mai buna manevrabilitate si stabilitate

Componenta:

-  cadru modular din plastic 

-  cadru cu capac si sac din material impermeabil cu capacitatea de 120 L. Optional sacul poate poate avea fermoar pentru golire facila a continutului. Sacul poate fi rosu sau albastru functie de dorinta clientului. 

 - 2 galeti etanse de 10 L albastra pentru mopuri preimpregnate si rosie pentru mopuri folosite. Galetile au capac cu garnitura de cauciuc ce asigura etanseitatea si sita pentru dozarea detergentului / dezinfectantului. Etanseitatea capacului galatii este obligatorie pentru ca procesul de imersie a mopurilor in solutie sa se execute corect.

-  1 suport pentru depozitarea ustensilelor de curatenie (detergenti, raclete, lavete, hartie, saci, etc)

-  4 roti cu diametrul de 125 mm . Rotile foarte mari asigura o manevrabilitate perfecta a caruciorului si trecerea lina peste praguri. Deasemenea sunt foarte silentioase datorita suprafetei de rulare din cauciuc

-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montata pe platforma superioara)

-  maner ergonomic pentru impingere

- optional se pot adauga o multitudine de accesorii pentru diverse proceduri de lucru: spalare, maturare, colectare deseuri, colectare rufe murdare, lenjerii folosite, colectare selectiva a deseurilor conform U.E. 

Dimensiuni:

* lungime 96 cm

* latime 51 cm (fara suportul pentru mop montat) 61, cu suportul montat

* inaltime 110 cm 

Durata medie de utilizare: 10 ani

Garantie: 5 ani

Produse recomandate

Articole Blog