Carucior de curatenie Hercules 856, 2 galeti etanse de 10L, sac impermeabil 120L, usi, zone depozitare, 4 galeti de 6 L

 Acasa - - Carucior de curatenie Hercules 856, 2 galeti etanse de 10L, sac impermeabil 120L, usi, zone depozitare, 4 galeti de 6 L - arli.ro
1.837,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Produs disponibil pentru vizionare in Showroom 

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 183,70 lei
6 10% Pana la 1.102,20 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 16.07

Peste 2 produse cumparate
1745.15 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
1653.3 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

H856
1000 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc

Carucioarele de curatenie din gama Hercules sunt concepute pentru utilizare in spatii de marime medie si mare, in care procesul de curatenie este mai complex necesitand mai multe tipuri de operatiuni. 

O caracteristica importanta a carucioarelor Hercules este ocuparea unui spatiu redus in timpul depozitarii prin plierea zonei de colectare a gunoiului. Atat partea inferioara de suport a sacului cat si capacul cadrului se ridica la 90 de grade astfel incat spatiul ocupat in perioada de nefolosire se reduce semnificativ, rezultand o lungime a caruciorului de doar 100 cm la o latime de doar 55 cm.

Zona din spate a caruciorului este destinata colectarii deseurilor. Sacul pentru deseuri este confectionat dintr-un material foarte rezistent iar interiorul acestuia se introduce sacul LPDE in care se colecteaza gunoiul propriu zis. Sacul din nylon se fixeaza extrem de usor in interiorul sacului din impermeabil cu ajutorul unor cleme. Deasemenea sacul impermeabil de 120 L poate fi utilizat si la colectarea rufelor sau lenjeriei folosite in unitati spitalicesti, centre sociale, hoteluri, pensiuni, etc

Zona mediana a caruciorului impartita in 3 spatii generoase este prevazuta pentru depozitare. Toate aceste 3 spatii sunt ca niste cuve (tavite) cu pereti astfel incat produsele aflate pe ele sa nu cada de pe carucior la deplasarea acestuia penste praguri. In spatiul de depozitare superior se afla 4 galeti de 6 L colorate conform codului de culori in procesul de curatenie stabilit de Uniunea Europeana. Galetile se utilizeaza pentru lavete de microfibra preimpregnate si colorate conform destinatiei de utilizare (lavete rosii in galeata rosie, lavete galbene in galeata galbena, lavete albastre in galeata albastra, lavete verzi in galeata verde. 

Zona frontala este destinata curateniei si poate contine in functie de model, galeti cu storcator (presa de stors) in unitatile in care este permisa stoarcerea mopurilor sau galeti estanse cu garnitura de cauciuc cu mopuri in imersie in zonele in care protocolul de curatenie este foarte strict si nu este permisa stoarcerea nici unui fel de mop.

Cele 3 zone (colectare gunoi, depozitare accesorii de curatenie, curatenie propriu zisa) pot fi in functie de modelul ales cu delimitare stricta (pereti despartitori si usi) pentru prevenirea contaminarii de la o zona la alta sau deschise (fara pereti si usi) 

La orice model de carucior Hercules exista pe ambele parti laterale spatii speciale pentru sprijinit mopul cu suportul aferent in timpul deplasarii acestuia. Deasemenea exista si cate 2 locasuri pe ambele parti pentru fixat manerele (cozile) mopurilor. Astfel in total pot fi fixate 4 mopuri sau mopuri si raclete, maturi, farase cu coada, etc

Carucioarele Hercules au in componenta 4 roti astfel: 2 roti de 200 mm nedirectoare si 2 roti de 100 mm directoare din care una prevazuta cu frana de picior.

Materiale folosite: cadrul este fabricat dintr-un plastic reciclat lucios, productia acestuia fiind mult mai prietenoasa cu mediul decat cele din plastic virgin, rotile din plastic cu partea de rulare din cauciuc pentru silentiozitate, sacul din panza cauciucata pentru impermeabilitate de 100%.

Componenta:

-  cadru din plastic cu finisaj lucios cu capac la sac si suport rabatabil dedesubt pentru sustinerea greutatilor mai mari

-  pereti despartitori pentru separarea celor 3 zone:  curatenie, depozitare si colectare deseuri 

-  2 usi cu inchidere (cate una pe fiecare parte) la care se pot monta lacate

-  sac din material impermeabil (panza cauciucata la interior) cu capacitatea de 120 L fixat pe cadru

-  4 galeti de 6 L pentru lavetele preimpregnate. Galetile sunt pozitionate intr-o alveola care asigura le stabilitate 100% in timpul deplasarii caruciorului. 

 - 2 galeti etanse de 10 L fiecare, albastra pentru mopuri preimpregnate si rosie pentru mopuri folosite. Galetile au capac cu garnitura de cauciuc ce asigura etanseitatea si sita pentru dozarea detergentului / dezinfectantului. Etanseitatea capacului galatii este obligatorie pentru ca procesul de imersie a mopurilor in solutie sa se execute corect.

-  2 roti cu diametrul de 200 mm si 2 roti cu diametrul de 100 mm dintre care una cu frana

-  2 spatii pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii

-  2 spatii pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii

-  maner ergonomic pentru impingere

Dimensiuni:

* lungime 138 cm

* latime 54 cm

* inaltime 116 cm (cu cele 4 galeti de 6 L in partea superioara)

Durata medie de utilizare: 10 ani

Garantie: 2 ani

Produse recomandate

Articole Blog