Carucior de curatenie M23 pt spatii mici cu 4 galeti pt lavete preimpregnate si galeata dubla de 20 L si roti pt mopuri plate

 Acasa - - Carucior de curatenie M23 pt spatii mici cu 4 galeti pt lavete preimpregnate si galeata dubla de 20 L si roti pt mopuri plate - arli.ro
998,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Produs disponibil pentru vizionare in Showroom 

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 99,80 lei
6 10% Pana la 598,80 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 28.05

Peste 2 produse cumparate
948.1 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
898.2 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M23
999 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul de curatenie ArliPlus M23 modular de tip "Lego" este ideal pentru zone sau spatii reduse datorita dimensiunilor sale reduse. Deasemenea ocupa foarte putin loc si in magazie sau orice alta zona de depozitare. 

Avantaje:

-  Meteriale sustenabile in proportie de 98% , foarte prietenoase cu mediul, in conformitate cu normativele europene

-  Module tip "Lego" ce asigura o multitudine de configuratii si imbinari dupa preferintele si specificatiile fiecarui client 

-  Economii semnificative de bani intrucat schimbarea modului de utilizare sau a destinatiei caruciorului presupune doar achizitionarea unor parti componente nu a unui intreg carucior nou. Cel "vechi" este astfel utilizat in continuare intr-o noua configuratie. 

-  Economii semnificative si in cazul deteriorarii unei parti a caruciorului prin achizitia doar a acelei parti componente

-  Rotile de 125 mm probabil cele mai mari din piata asigura cea mai buna manevrabilitate si stabilitate

Componenta:

-  cadru din plastic cu pereti

-  4 galeti de 5 L cu site de dozare pentru lavetele preimpregnate. Galetile sunt pozitionate in alveole speciale care asigura stabilitate 100%  in timpul deplasarii caruciorului. 

-  1 galeata cu capacitatea de 20 L cu roti si maner si cu 2 compartimente (unul pentru apa curata si unul pentru apa murdara)

-  4 roti cu diametrul de 125 mm . Rotile foarte mari asigura o manevrabilitate perfecta a caruciorului si trecerea lina peste praguri. Deasemenea sunt foarte silentioase datorita suprafetei de rulare din cauciuc

-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montata pe platforma superioara)

-  maner ergonomic pentru impingere

Dimensiuni:

* lungime 55 cm

* latime 51 cm fara suportul pentru mop montat, 61 cm cu suportul montat

* inaltime 110 cm 

Durata medie de utilizare: 10 ani

Garantie: 5 ani

Produse recomandate

Articole Blog