Carucior de curatenie ArliPlus® Evo Complet, sac din PVC, 2 galeti x 25 litri, 4 galeti x 8 litri, storcator profesional

 Carucioare de curatenie - - Carucior de curatenie ArliPlus® Evo Complet, sac din PVC, 2 galeti x 25 litri, 4 galeti x 8 litri, storcator profesional - arli.ro
935,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Oferta Speciala disponibila in SICAP

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 93,50 lei
6 10% Pana la 561,00 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Joi, 29.02

Peste 2 produse cumparate
888.25 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
841.5 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M915
2044 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
UZ
Profesional
CAPACITATE
25 + 25 litri
MATERIAL
Materiale reciclate
ACCESORII INCLUSE
Spatiu depozitare produse de curatenie
ACCESORII INCLUSE
Sac impermeabil 60 L
ACCESORII INCLUSE
Storcator profesional tip presa
GARANTIE
2 ani

Caruciorul de curățenie ArliPlus® Evo Complet este un echipament folosit pentru a facilita și organiza activitățile de curățenie în spații mari, cum ar fi birouri, școli, spitale, hoteluri sau facilități industriale. Acesta este dotat cu diferite compartimente și accesorii pentru a stoca și transporta produsele și instrumentele necesare curățeniei.

Pentru a spăla cu caruciorul de curățenie Evo complet, urmați acești pași:

  1. Pregătiți materialele necesare: Asigurați-vă că aveți toate produsele de curățenie necesare, cum ar fi mopuri, lavete, soluții de curățare și echipamente suplimentare (dacă este cazul). Verificați și reumpleți stocurile dacă este nevoie.

  2. Organizați caruciorul: Asigurați-vă că compartimentele și suporturile caruciorului sunt curate și pregătite să primească materialele de curățenie. Așezați produsele în compartimente separate în funcție de tip și utilizare.

  3. Pregătiți soluțiile de curățare: După cum este necesar, diluați sau pregătiți soluțiile de curățare conform instrucțiunilor de pe etichete. Asigurați-vă că aveți soluțiile potrivite pentru suprafețele pe care intenționați să le curățați.

  4. Aplicați soluțiile de curățare: Începeți prin aplicarea soluției corespunzătoare pe suprafața pe care doriți să o curățați. Utilizați mopul sau laveta umedă pentru a aplica soluția uniform și a îndepărta murdăria sau petele.

  5. Curățați suprafețele: Utilizați mopul sau laveta pentru a curăța și a freca suprafețele. Asigurați-vă că acoperiți toate zonele și că exersați o presiune corespunzătoare în funcție de tipul de murdărie sau de suprafață.

  6. Reumpleți și înlocuiți materialele folosite: Pe măsură ce consumați soluții de curățare sau când mopul sau laveta devin murdare, reumpleți recipientele cu soluție și înlocuiți mopurile sau lavetele folosite cu unele curate. În acest fel, veți putea continua să curățați eficient fără a întârzia procesul.

  7. Continuați curățarea: Repetați pașii 4-6 pentru fiecare suprafață sau zonă pe care doriți să o curățați. Asigurați-vă că vă concentrați asupra tuturor detaliilor și că nu treceți cu vederea nicio zonă.

  8. Curățați caruciorul de curățenie: După ce ați terminat de curățat, asigurați-vă că curățați și igienizați caruciorul. Îndepărtați toate produsele folosite și spălați compartimentele și suprafața caruciorului cu o soluție de curățare și apă curată. Asigurați-vă că lăsați caruciorul să se usuce complet înainte de a-l utiliza din nou.

Componenta: 

- storcator pentru mopuri

- 2 galeti de 25 litri (albastra pentru apa curata respectiv rosie pentru apa murdara)

- 4 galeti de 8 litri pentru accesorii de curatenie.

-  suport pentru saci menajeri de 60 litri (sac inclus)

- 3 spatii de deservire produse curatenie

Produse recomandate

Articole Blog