Risque Aromatherapy - Ulei esential odorizant pt difuzor, calitate premium, persistenta minima 6 ore, gama Aromatherapy, 50 ml

 Uleiuri esentiale pentru difuzor - - Risque Aromatherapy - Ulei esential odorizant pt difuzor, calitate premium, persistenta minima 6 ore, gama Aromatherapy, 50 ml - arli.ro
47,50 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
3 5% Pana la 7,13 lei
6 10% Pana la 28,50 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Luni, 22.07

Peste 3 produse cumparate
45.13 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
42.75 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

74-219-50
2072 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
TIP DE PRODUS
Consumabil
TIP DE CONSUMABIL
Ulei esential
UZ
Profesional
TIP DE ODORIZARE
Nebulizare
PERSISTENTA PARFUM
Minim 6 ore
CANTITATE
50 ml
COLECTIA
The Scentimental Experience
GAMA PARFUM
Aromatherapy
COMPOZITIE PARFUM
Musk
TARA DE ORIGINE
Grecia

Datorita concentratiei foarte mari de uleiuri esentiale si implicit a persistentei acestora de peste 8 ore, odorizantele noastre sunt incadrate la categoria parfumuri, cea mai inalta treapta dintre cele 5 categorii: Parfum (persistenta 6-8 ore), Eau de Parfum (persistenta 4-5 ore), Eau de Toillete (persistenta 2-3 ore) si Eau de Cologne (persistenta <2 ore), Eau Fraiche (persistenta cateva minute)

Nu stii ce parfum sa alegi? Vino in showroom sa le testezi si sa-ti alegi parfumul care te reprezinta!

Nu poti sa vii in showroom? Suna la 021-9830 si iti oferim toate raspunsurile necesare pentru ca tu sa poti lua cea mai buna decizie.

De ce sa folosesti un parfum ambiental?

Un parfum imbunatateste starea de spirit in orice situatie iar in cazul in care il folosesti in propria afacere pentru a intampina clientii, este demonstrat faptul ca vanzarile cresc considerabil in comparatie cu o incapere cu miros neutru.

Prima impresie se formeaza la intrarea intr-o incapere. Parfumurile ambientale Collection Privée sunt adevarate opere de arta. Exclusive si atragatoare, acestea creeaza o atmosfera primitoare si destinsa ce seduce si asigura experiente unice.

Starea de bine este un factor al succesului. Cu un farmec deosebit, utilizate ca un mijloc puternic de comunicare, parfumurile Collection Privée sunt un factor important in evidentierea personalitatii afacerii tale si consolidarea legaturii emotionale cu clientii.


Experimenteaza lumea parfumurilor exclusiviste!

Produse recomandate

Articole Blog