Scandal Scentimental Experience - Ulei esential odorizant, calitate premium, persistenta minima 6 ore, gama Aromatherapy, 500 ml

 Uleiuri esentiale pentru difuzor - - Scandal Scentimental Experience - Ulei esential odorizant, calitate premium, persistenta minima 6 ore, gama Aromatherapy, 500 ml - arli.ro
  • -100,00 lei
355,00 lei
255,00 lei Economiseste 100,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Uleiul esențial odorizant "Scandal Scentimental Experience" este o creație de calitate premium, concepută pentru a transforma orice spațiu într-o oază de prospețime și rafinament. Formula sa unică îmbină note olfactive diverse pentru a oferi o experiență senzorială complexă și captivantă.

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Luni, 22.07

Informatii stoc

Stoc suficient

21-617-500
1884 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
DISPONIBILITATE
Promotii
TIP DE PRODUS
Consumabil
TIP DE CONSUMABIL
Ulei esential
UZ
Profesional
TIP DE ODORIZARE
Nebulizare
PERSISTENTA PARFUM
Minim 6 ore
CANTITATE
500 ml
COLECTIA
The Scentimental Experience
GAMA PARFUM
Aromatherapy
COMPOZITIE PARFUM
Citrus (Citrice)
COMPOZITIE PARFUM
Gardenia
COMPOZITIE PARFUM
Honey (Miere)
COMPOZITIE PARFUM
Lily (Crin)
COMPOZITIE PARFUM
Orchid
COMPOZITIE PARFUM
Patchouli
COMPOZITIE PARFUM
Vanilla
TARA DE ORIGINE
Grecia

Scandal - odorizant profesional premium din uleiuri esentiale creat de Scent Plus ce face parte din colectia "The Scentimental Experience", gama "Aromatherapy" 

Acest produs este creat pentru a fi utilizat in scop profesional si se utilizeaza doar in dispozitivele de odorizare prin nebulizare (fara apa sau incalzire) 

Note Olfactive:

  • Vârf: Liliac si Gardenia

  •  Deschiderea acestui ulei esențial este marcată de o explozie revigorantă de flori, care aduce o prospețime energizantă și vibrantă. Aceste note luminoase și zemoase îți trezesc simțurile și îți oferă un sentiment imediat de vitalitate și bună dispoziție.

  • Mijloc: Patchouli și Orhidee

  •  În inima parfumului se află un buchet floral elegant și sofisticat, format din patchouli și orhidee. Aceste flori delicate adaugă o notă de lux și finețe, creând o atmosferă romantică și rafinată în orice încăpere.

  • Bază: Vanilie, Citrice și Miere

  •  Notele de bază aduc profunzime și căldură compoziției, cu un amestec seducător de vanilie, citrice și miere. Vanilia conferă o dulceață moale și reconfortantă, citricele adaugă o notă revigoranta și exotică, iar mierea învăluie totul într-o aură de delicatețe și bogăție senzuală. Această combinație finală creează o senzație de confort și serenitate, perfectă pentru momentele de relaxare și răsfăț

Datorita concentratiei foarte mari de uleiuri esentiale si implicit a persistentei acestora de minimum 6 - 10 oreodorizantele noastre sunt incadrate la categoria parfumuri, cea mai inalta treapta dintre cele 5 categorii:

Parfum (persistenta 6-8 ore),

Eau de Parfum (persistenta 4-5 ore),

Eau de Toillete (persistenta 2-3 ore) si

Eau de Cologne (persistenta <2 ore),

Eau Fraiche (persistenta cateva minute)

Beneficii:

  • Atmosferă Plăcută: Transformă orice spațiu într-un loc primitor și relaxant, datorită parfumului său complex și echilibrat.
  • Relaxare și Wellness: Aromaterapia cu acest ulei esențial poate contribui la reducerea stresului și îmbunătățirea stării generale de bine.

Prima impresie se formeaza la intrarea intr-o incapere. Parfumurile ambientale din colectia Scentimental Experience sunt adevarate opere de arta. Exclusive si atragatoare, acestea creeaza o atmosfera primitoare si destinsa ce seduce si asigura experiente unice. Starea de bine este un factor al succesului. Cu un farmec deosebit, utilizate ca un mijloc puternic de comunicare, parfumurile Scentimental Experience sunt un factor important in evidentierea personalitatii afacerii tale si consolidarea legaturii emotionale cu clientii.

Nu stii ce parfum sau dispozitiv sa alegi? Vino in showroom sa le testezi si sa-ti alegi parfumul care te reprezinta!

Experimentează luxul și rafinamentul cu uleiul esențial odorizant "Scandal Scentimental Experience", o combinație perfectă de note olfactive ce aduce armonie și relaxare în viața ta

Experimenteaza lumea parfumurilor exclusiviste! 

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog