Detergent pentru baie - Cif Professional 5 L

 Detergenti si solutii de curatat - - Detergent pentru baie - Cif Professional 5 L - arli.ro
88,50 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 31.05

Informatii stoc

Stoc suficient

"Cif detergent pentru baie 2 în 1 îndeparteaza eficient depunerile de piatra, murdaria si reziduurile de sapun, oferind un rezultat stralucitor si o aroma proaspata, de lunga durata.

Recomandat pentru curatarea tuturor suprafetelor din grupurile sanitare, precum: cazile de baie, cabinele de dus, bazinele de spalare, WC-urile si garniturile.

Este sigur în utilizare pe obiecte/articole sanitare din crom, otel inoxidabil, plastic si ceramica (nu este adecvat pentru marmura si alte suprafe e sensibile la acizi).

Pro Formula este o linie completa de produse de curatenie profesionale combinate cu marci cunoscute. Gama a fost special conceputa pentru cerintele utilizatorilor comerciali.Produsele ofera rezultate excelente inca de la prima utilizare, indeplinind toate cerintelele de igiena .

ONT – Tehnologia de neutralizare a mirosurilor neplacute

Cif detergent pentru baie 2 în 1,contine neutralizatorul patentat pentru mirosuri neplacute [ONT], care improspateaza incaperile, lasand in urma un parfum proaspat, placut. Deosebit de eficient impotriva mirosurilor corpului, de urina, de fum, de mucegai si igrasie.

Ambalare: Bidon 5 L

1984 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
DOMENIU DE UTILIZARE
Bai, toalete
TEXTURA
Lichid
Ambalaj
Recipient cu capac

Recenzii (0)

Produse recomandate

Articole Blog