Carucior de curatenie modular profesional pentru mopuri preimpregnate, domeniul medical, ArliPlus® M70

 Acasa - - Carucior de curatenie modular profesional pentru mopuri preimpregnate, domeniul medical, ArliPlus® M70 - arli.ro
1.525,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Oferta Speciala disponibila in SICAP

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 152,50 lei
6 10% Pana la 915,00 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 16.04

Peste 2 produse cumparate
1448.75 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
1372.5 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M70
998 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc

M70 este un carucior foarte dotat si care ocupa un spatiu redus atat in timpul curateniei cat si in afara ei. Este un carucior cu care se poate face orice tip de curatenie in orice tip de spatiu inclusiv in saloane sau cabinete de cativa metri patrati.

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Galetile pot avea capace sau site pentru mopuri sau lavete preimpregnate. Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul de curatenie modular ArliPlus® M70 este conceput in special pentru domeniul medical fiind adecvat utilizarii in spitale si unitati sanitare conform ordinului  MS 1761 / 2021.

Caruciorul ArliPlus M70 este format din: 

-  cadru si pereti din plastic de calitate, usor de montat si intretinut

-  1 suport pentru 1 galeata etansa de 20 L

-  4 galeti de 8 L cu capace si manere colorate conform cosului culorilor in curatenia profesionala

-  2  galeti etanse cu capacitatea de 20 L fiecare pentru mopuri preimpregnate. Galetile  au site de dozare si capace cu garnitura de cauciuc

-  1 tavita de 16 litri pentru diverse produse sau accesorii de curatenie. Tavita culiseaza pe 2 sine si este foarte usor de manevrat. Are un locas pentru pozitionarea corecta si asigurarea stabilitatii.-  maner ergonomic pentru impingerea caruciorului. In acest carucior se pot monta optional pana la 7 tavite.

-  cadru pentru 2 saci de 60 L cu separator si cleme pentru fixarea sacilor in vederea colectarii selective a deseurilor 

-  4 roti de 125 mm foarte silentioase cu suprafata de rulare din cauciuc

-  1 maner ergonomic pentru impingerea caruciorului

-  2 suporturi pentru sprijinit mopurile sau racletele in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  3 cleme pentru prins manerul mopului (sau matura, racleta, faras) in timpul deplasarii 

-  4 cuiere duble pentru agatat lavete sau perii de praf 

-  1 sac impermeabil de culoare albastra cu capacitatea de 60 litri (in sac se pot introduce saci din nylon pentru colectare selectiva).

-  1 dispenser de hartie prosop tip rola cu diamterul de maxim 14 cm

NOTA: Toate partile componente ale caruciorului se regasesc in lista de accesorii din josul paginii principale astfel incat fiecare client isi poate configura si estima costul caruciorului pe care si-l doreste in cazul in care pe site-ul nostru nu exista deja configurat modelul dorit.

Dimensiuni: 

* lungime 94 cm

* latime 51 cm fara suportul pentru mop montat, 61 cm cu suportul montat

* inaltime 125 cm (cu cele 4 galeti de 8 L pozitionate in suport)

Durata medie de utilizare: 10 ani

Garantie: 5 ani

Produse recomandate

Articole Blog