Carucior de curatenie M47 Hybrid cu multiple functionalitati atat pentru imersia mopurilor cat si cu presa de stors

 Acasa - - Carucior de curatenie M47 Hybrid cu multiple functionalitati atat pentru imersia mopurilor cat si cu presa de stors - arli.ro
1.812,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Descoperă căruciorul de curățenie multifuncțional ArliPlus® M47, echipat cu compartimente inteligente și accesorii esențiale. Ideal pentru birouri, spitale, școli și hoteluri. Îmbunătățește eficiența și calitatea curățeniei cu acest cărucior durabil și ușor de manevrat.

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 5% Pana la 181,20 lei
6 10% Pana la 1.087,20 lei
Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 16.07

Peste 2 produse cumparate
1721.4 lei / bucata
Peste 6 produse cumparate
1630.8 lei / bucata

Informatii stoc

Stoc suficient

M47
1000 Produse
TIP DE PRODUS
Carucior multifunctional
DISPONIBILITATE
In stoc
UZ
Profesional
DOMENIU DE UTILIZARE
General / Medical
MATERIAL
Plastic
ACCESORII INCLUSE
Cuier (agatatoare)
ACCESORII INCLUSE
2 cutii depozitare 26 L cu capac
ACCESORII INCLUSE
3 suporturi pentru galeti
ACCESORII INCLUSE
Storcator profesional tip presa
ACCESORII INCLUSE
1 Galeata etansa de 20 L cu sita de dozare
ACCESORII INCLUSE
Clema pt prinderea manerului mopului pe cadru
ACCESORII INCLUSE
Sac impermeabil 60 L
ACCESORII INCLUSE
Suport pentru sprijin mop
ACCESORII INCLUSE
2 Tavite de 16 L
ACCESORII INCLUSE
2 Galeti de 22 L
ACCESORII INCLUSE
4 Galeti de 8 L cu capac
ACCESORII INCLUSE
Cadru sac cu capac
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Semn "Podea Umeda"
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Mop plat din microfibra de 40 cm
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Suport pentru fixare mop plat
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Maner (coada) din aluminiu de 140 cm
OPTIONALE (NEINCLUSE IN PRET)
Perie de praf din microfibra
Căruciorul de curățenie multifuncțional ArliPlus® M47 soluția perfectă pentru gestionarea eficientă a activităților de curățenie în diverse spații mari, precum clădiri de birouri, spitale, școli sau hoteluri. Acest cărucior durabil este construit din plastic rezistent și ușor, asigurând o durată lungă de viață și o manevrabilitate excelentă. Cu patru roți pivotante de diametru mare, căruciorul se deplasează ușor în toate direcțiile, inclusiv în spații înguste.
Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 
Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.
Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 
Utilizare si beneficii
  • Eficiență: Designul ergonomic și compartimentarea inteligentă permit personalului de curățenie să aibă la îndemână toate uneltele necesare, reducând timpul de deplasare și îmbunătățind eficiența muncii.
  • Organizare: Multiplele compartimente și tăvi ajută la menținerea unei organizări optime a produselor de curățenie, evitând aglomerarea și pierderea timpului cu căutarea uneltelor necesare.
  • Versatilitate: Căruciorul este potrivit pentru o gamă largă de activități de curățenie, de la spălarea podelelor până la ștergerea suprafețelor și gestionarea deșeurilor.
Componenta:
-  cadru din plastic cu pereti cu sine pentru pozitionarea tavilor de 16 L si a cutiilor de 26 L
-  cadru cu capac si sac din material impermeabil cu capacitatea de 60 L si buzunar lateral
-  4 galeti de 8 L cu capace pentru lavetele preimpregnate. Galetile sunt pozitionate in suporturi care asigura stabilitate 100% a galetilor cu detergent in timpul deplasarii caruciorului. 
-  1 galeata etansa de 20 L albastra pentru mopuri preimpregnate in solutie. Galetile au capac cu garnitura de cauciuc ce asigura etanseitatea si sita pentru dozarea detergentului / dezinfectantului. Etanseitatea capacului galatii este obligatorie pentru ca procesul de imersie a mopurilor in solutie sa se execute corect.
- 2 galeti de 22 litri pentru procesul de curatenie (una cu maner albastru pentru apa curata si cealalta cu maner rosu utilizata pentru apa murdara).
-  storcator profesional (presa de stors) care poate fi intr-una dintre cele 4 culori conform codului culorilor in curatenie: rosu, galben, verde, albastru
-  2 tavite de 16 L fiecare pentru depozitare diverse produse. Acestea pot fi pozitionate mai sus sau mai jos functie de necesitati.
-  2 cutii mobile de depozitoare de 26 L si inchidere cu capac (capacul poate fi albastru sau rosu functie de dorinta clientului)
-  4 roti cu diametrul de 125 mm . Rotile foarte mari asigura o manevrabilitate perfecta a caruciorului si trecerea lina peste praguri. Deasemenea sunt foarte silentioase datorita suprafetei de rulare din cauciuc.
-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)
-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montat pe cadrul cu sac si capac)
-  cuier dublu (agatatoare) pentru lavete, perii, semnalizator "Podea Umeda" etc
-  maner ergonomic pentru impingere
Dimensiuni:
* lungime 115 cm
* latime 51 cm (fara suportul de mop atasat)
* inaltime 127 cm 
Acest cărucior de curățenie îmbunătățește considerabil organizarea și eficiența muncii, făcându-l indispensabil pentru orice instituție care dorește să ofere un mediu curat și sigur

Produse Complementare

Produse recomandate

Articole Blog