Sapun antiseptic - Dermanios Scrub Chlorhexidine 4% - 1000 ml cu pompita lunga si suport

 Consumabile (sapunuri, geluri, creme) - - Sapun antiseptic - Dermanios Scrub Chlorhexidine 4% - 1000 ml cu pompita lunga si suport - arli.ro
  • -23,90 lei
89,90 lei
66,00 lei Economiseste 23,90 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Joi, 09.12

Informatii stoc

Mai putin de : 10 bucati

De peste 115 ani pe piata profesionisti in igiena si dezinfectie, Laboratoarele ANIOS au ca scop principal combaterea microbilor prin proiectarea, fabricarea si comercializarea produselor antimicrobiene ecologice. 

Cautand in permanenta remedii impotriva infectiilor noscomiale in institutiile de sanatate, in parteneriat cu spitale si clinici de peste 50 de ani, Laboratoarele ANIOS isi concentreaza  eforturile pe cercetare si dezvoltare, numarandu-se printre liderii mondiali din segmentul<b> dezinfectantilor medicali</b>

<span style="color:green;">Special conceput pentru produsele Anios de 500 si 1000 ml, suportul poate fi montat pe perete cu banda dublu-adeziva sau dibluri.</span>

Sapunul antiseptic Dermanios Scrub Clorhexidine 4% pentru spalarea igienica si chirurgicala a pielii, detine <b><span style="color:red;">AVIZ BIOCID Nr. 2990BIO/01/12.24 </span></b>eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

 

Datorita pH-ului apropiat de cel al pielii si formulei sale speciale de hidratare, Dermanios Clorhexidine 4% este  ideal pentru utilizare frecventa. Cu actiune impotriva virusului herpetic si virusului HIV, se recomanda a fi folosit in spitale, cabinete medicale, centre de recuperare, dar si in spatii publice si colectivitati. <b>Fara alcool</b>, formula Dermanios Scrub ajuta la hidratarea pielii si previne eliminarea acizilor grasi.

Dezinfectia igienica a mainilor este cea mai importanta procedura pentru prevenirea infectiilor , deoarece mainile sunt principala cale de transmitere a bolilor. Dermanios Scrub Clorhexidine 4% este ideal pentru dusurile preoperatorii, acesta eliminand majoritatea germenilor prezenti pe piele.

<b>In conformitate cu standardele: </b>

• Bactericid: EN 13727

• Levuricid: EN 1650 

• Virucid: EN 14476 HIV,  PRV , BVDV, VRS, Herpes virus, Rotavirus,  

<b>Date tehnice:</b>

Aspect: solutie  de culoare roz, foarte putin vascoasa

pH 5,5

<b><span style="color:green;">Testat dermatologic</span></b>

<b>Instructiuni de utilizare: </b>

Pentru dezinfectia igienica aplicati 3 ml de Dermanios Clorhexidine 4% pe mainile umede. Frecati bine mainile. Acordati o atentie deosebita degetelor, unghiilor si straturilor dintre degete. Pentru dezinfectia chirurgicala aplicati o doza dubla si frecati mainile timp de 60 de secunde. Clatiti cu apa pentru cel putin 30 de secunde.

<b><span style="color:green;">Pretul este pentru un recipient de 1000 ml si un suport cu montare pe perete</span></b>

<b>Ambalare: </b>

* Recipient 1000 ml cu pompita lunga 

* Suport cu montare pe perete pentru produsele Anios

2100 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
DISPONIBILITATE
Promotii
TIP DE PRODUS
Sapun antibacterian
CANTITATE
1000 ml
TEXTURA
Lichid

Recenzii (0)

Produse recomandate