Masca de protectie roz pentru copii, 3 straturi - Cutie cu 50 bucati

 Masti, manusi, viziere - - Masca de protectie roz pentru copii, 3 straturi - Cutie cu 50 bucati - arli.ro
49,90 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Vineri, 28.01

Informatii stoc

Stoc suficient

Mastile concepute pentru adulti nu se potrivesc corect copiilor. Pentru copii trebuie alese masti potrivite pentru dimensiunea fetei, astfel incat acestea sa acopere gura, nasul si barbia si sa nu aiba spatii laterale sau sa blocheze vederea copilului.

In contextual pandemic actual, dar si in sezonul gripei, al racelii si al virozelor respiratorii, purtarea mastii de protectie este, pe langa igiena mainilor, unul din cei mai important factori pentru a preveni raspandirea virusilor.

De culoare roz, masca nesterila de unica folosinta pentru copii, constituie o bariera eficace de filtrare si datorita celor 3 straturi, asigura o protectie respiratorie foarte buna.

Straturile exterioare sunt din material netesut filetat, iar stratul din mijloc este din panza de filtru topita si expandata aceasta fiind cea mai importanta componenta in realizarea protectiei fata de mediul exterior.

Forma rectangulara si banda speciala frontala se modeleaza pe forma nasului, asigurand un grad ridicat de confort in utilizare.
Datorita celor 3 pliuri, masca se adapteaza perfect la forma fetei si garanteaza o protectie maxima.

*Pentru o eficacitate maxima , masca se poarta cu partea colorata (roz) in exterior si cu banda speciala fixata printr-o apasare ferma. Dupa ce elasticele laterale sunt fixate dupa urechi, masca trebuie trasa in jos, pana cand ajunge sub barbie. Barbia, gura si nasul trebuie sa fie acoperite, iar partile laterale ale mastii trebuie sa fie cat mai bine lipite de obraji.

*Cand se umezeste, masca se inlocuieste deoarece aceasta devine o sursa de microbi. Se indeparteaza fara a atinge partea exterioara.

* Evitati sa atingeti masca de protectie cu mainile. Spalati-va pe maini dupa orice atingere a mastii aflate pe fata si dupa indepartarea acesteia.

* Dupa indepartare, colectati masca in cosuri de gunoi speciale, pentru a reduce riscul de contaminare.

Avantajele purtarii unei masti de protective
- ajuta la scaderea riscului de a contracta un virus prin „stropire" de la un stranut sau o tuse;
- poate oferi o anumita protectie impotriva transmiterii virusurilor de la maini la gura, nas, fata;
- protejeaza atat persoana care poarta masca, dar si pe cei din jur;


Produsul trebuie depozitat intr-un loc curat, ventilat si uscat, cu o temperatura adecvata


Pret / bucata: 0,8 lei
Se comercializeaza la cutie cu 50 buc
2096 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc

Recenzii (0)

Produse recomandate