Manusi examinare si protectie, nitril, Nitrylex Basic XL - cutie 100 bucati

 Masti, manusi, viziere - - Manusi examinare si protectie, nitril, Nitrylex Basic XL - cutie 100 bucati - arli.ro
77,35 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cantitate

Informatii stoc

Nu este in stoc

Manusile din nitril nepudrate pentru examinare si protectie, au o calitate superioara si sunt recomandate persoanelor alergice la latex. Acestea asigura o sensibilitate tactila excelenta, libertate maxima de miscare si reduc deteriorarea pielii mainilor.

Manusile nesterile de culoare albastra, au suprafata texturata pe varfurile degetelor, ceea ce previne alunecarea obiectelor din mana.

Cu proprietati antistatice care au fost confirmate prin teste standardizate, manusile au un nivel ridicat de etanseitate si protejeaza mainile de contaminarea cu lichide, agenti de curatare etc

Datorita formei universale manusile se potrivesc ambelor maini. Mansetele sunt ingrosate, aceasta impiedicand rularea in timpul folosirii.

Confortabile, foarte moi si elastice, manusile de nitril ofera siguranta suplimentara pentru utilizarea in diverse domenii, de exemplu: asistenta medicala, stomatologie, medicina veterinara, saloane de infrumusetare, saloane de coafura, saloane de tatuaje, gastronomie, industria auto si mecanica, industria electronica, lucrari in casa si gradina.

Marime: XL

Ambalare: 100 buc la cutie

Pret / cutie
TIP DE PRODUS
Manusi examinare si protectie
CULOARE
Albastru
MATERIAL
Nitril

Recenzii (0)

Produse recomandate