Click Fraud Protection
ARLI - Produse Curatenie Profesionale - Uscatoare Maini, Odorizante, Cosuri Gunoi, Detergenti Profesionali
0 produse - 0 leiCoș

Politica de confidențialitate

Colectarea datelor

S.C. ARLI-CO S.R.L respecta viata privata a tuturor persoanelor cu care intra in contact, intrucat pentru noi este important ca dumneavoastra sa intelegeti ce date procesam, de ce procesam aceste date, precum si care sunt drepturile persoanelor ale caror date sunt procesate. De aceea, va punem la dispozitie spre lecturare, prezenta Politica de Confidentialitate, care va va oferi mai multe informatii referitoare la procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre S.C. ARLI-CO S.R.L.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. ARLI-CO S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale care ne sunt furnizate.
Astfel, societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.arli.ro, asa cum prevad dispozitiile Legii 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).
Drepturile persoanei vizate sunt prevazute de Capitolul III din Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016.
Colectam informatii de identificare personala de la utilizatori prin intermediul formularelor online, pentru a comanda produse si servicii.
Este posibil sa colectam, de asemenea, informatii despre modul in care utilizatorii folosesc site-ul nostru, de exemplu, prin urmarirea numarului de vizualizari unice primite de pagini ale site-ului sau domeniile din care provin utilizatorii.
Folosim "cookies" pentru a urmari modul in care utilizatorii folosesc site-ul nostru.

Securitatea datelor colectate si procesate

Arli Co SRL in calitate administrator al site-ului web www.arli.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web www.arli.ro.
S.C. ARLI-CO S.R.L prin intermediul administratorului site-ului www.arli.ro, a implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate, incluzand printre altele, dupa caz:

  • (a) pseudonimizarea si criptarea datelor cu caracter personal;
  • (b) capacitatea de a asigura confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea si rezistenta continue ale sistemelor si serviciilor de prelucrare;
  • (c) capacitatea de a restabili disponibilitatea datelor cu caracter personal si accesul la acestea in timp util in cazul in care are loc un incident de natura fizica sau tehnica;
  • (d) un proces pentru testarea, evaluarea si aprecierea periodice ale eficacitatii masurilor tehnice si organizatorice pentru a garanta securitatea prelucrarii.

Echipamentele de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia sunt colectate date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.

Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate si, daca este cazul, solicitam aplicarea de up-grade-uri asupra sistemelor de securitate.

Politica de confidentialitate

Conform acordului dumneavoastra de vointa, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate de catre S.C. ARLI-CO S.R.L. Vom procesa aceste date, atata timp cat v-ati manifestat acordul de vointa in acest sens. Aceasta inseamna ca avem dreptul legal de a procesa datele dumneavoastra cu caracter personal, putand efectua şi activitati de scoring pentru a asigura un serviciu eficient şi conformarea la bunele practici de colectare, de completare a datelor din diferite surse, de verificare a corectitudinii datelor prelucrate, precum si transmiterea datelor dumneavoastra catre terte parti apobate, precum autoritati publice sau alte entitati abilitate, cu rol de colectare. Va rugam sa folositi informatiile de contact de mai jos, daca doriti sa aflati mai multe despre modul in care am evaluat interesul nostru legitim. Datele dumneavoastra vor fi pastrate securizat, in conformitate cu legislatia privind protectia datelor. Nu va vom cere consimtamantul la prelucrare, in ceea ce priveste recuperarea de creante.

Pentru a putea comunica cu dumneavoastra si pentru a asigura o identificare sigura si reala, ne sunt necesare numele si detaliile de contact precum adresa, numar de telefon si e-mail. Datele cu caracter personal pe care le detinem ne sunt de asemenea necesare pentru a putea intenta sau a ne apara in procese in justitie, ori sa obtinem executarea silita. De asemenea, folosim datele cu caracter personal pentru a oferi si dezvolta servicii eficiente si pentru a realiza bune practici de asigurare a produselor si serviciilor oferite. Cu exceptia situatiei in care avem obligatia legala sa pastram aceste date, le vom sterge dupa o perioada de timp, stipulata prin lege.

Avem obligatia de a comunica datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand suntem audiati, verificati sau inspectati de autoritati si de asemenea pentru a monitoriza si preveni frauda, spalarea banilor şi alte activitati infractionale. Informatiile pe care le detinem despre dumneavoastra pot fi anonimizate si utilizate pentru dezvoltarea afacerii noastre. Cu toate acestea, atunci cand este necesar sa asiguram securitatea datelor dumneavoastra in contextul  testarii dezvoltarilor si modificarilor din sistemele noastre IT, datele dumneavoastra ar putea fi folosite integral. Daca nu a fost altfel agreat cu dumneavoastra sau daca nu este necesar pentru exercitarea sau apararea in cadrul unei actiuni in justitie, nu vom prelucra categorii speciale de date cu caracter personal.

Daca nu a fost altfel agreat cu dumneavoastra sau daca nu este necesar pentru exercitarea sau apararea in cadrul unei actiuni in justitie, nu vom prelucra categorii speciale de date cu caracter personal (cunoscute si sub denumirea de „date personale sensibile"), precum: date care dezvaluie originea etnica si rasiala, opiniile politice, credintele religioase sau filozofice, apartenenta la sindicate sau date referitoare la sanatate, viata sexuala sau activitatea infractionala. In situatia in care ne furnizati date sensibile, S.C. ARLI-CO S.R.L considera ca v-ati dat consimtamantul pentru procesarea acestora in scopul de a va sprijini in rezolvarea solicitarilor formulate. Va puteti retrage oricand acest consimtamant, transmitand un e-mail la adresa office@arli.ro. Aceste informatii vor fi folosite pentru a va sprijini şi vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru acest scop, pana cand dumneavoastra ne veti notifica asupra faptului ca nu mai sunteti de acord cu aceasta procesare sau atat timp cat este necesar pentru exercitarea sau apararea in cadrul unei actiuni in justitie.

Dumneavoastra nu sunteti obligat sa ne furnizati date cu caracter personal. Cu toate acestea, puteti opta pentru a ne comunica date suplimentare. De exemplu, puteti avea un motiv intemeiat pentru care nu ati efectuat plata, pe care ati dori sa ni-l comunicati, sau, daca agream un plan de plati pentru a va ajuta sa va lichidati debitul, ati putea sa ne furnizati anumite detalii specifice pentru a face platile.

Este posibil sa transmitem datele dumneavoastra cu caracter personal catre furnizorii nostri, care ne faciliteaza şi/sau presteaza parte din activitatile ce alcatuiesc procesul de livrare. In niciun moment, baza noastra de date de utilizatori nu va fi vanduta niciunei entitati. Informatiile cu caracter personal nu vor fi vandute sau transferate catre partenerii nostri de afaceri, fara consimtamantul dumneavoastra prealabil. Totodata, putem transmite datele dumneavoastra catre executori judecatoresti sau autoritati de stat. Angajatii nostri vor avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal. In acest caz, accesul este acordat numai daca este necesar pentru indeplinirea scopului descris si daca angajatul si-a asumat obligatia de confidentialitate.

Este posibil sa transferam datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte state. Daca vom face acest lucru, ne vom asigura ca exista implementate suficiente garantii pentru conformitate cu Regulamentul European Privind Protectia Datelor (GDPR). In principiu, datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate in afara Spatiului Economic Eurpoean (EEA). Totusi, in cazul activitatilor de colectare la nivel international, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise catre partenerii nostri din terte tari. De asemenea, folosim prestatori de servicii pentru a stoca sau care ar putea accesa datele dumneavoastra cu caracter personal, care ar putea fi rezidenti in afara EEA, inclusiv, dar fara a se limita la Statele Unite ale Americii. Nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara EEA fara a ne asigura ca exista suficiente garantii pentru securitatea si protectia acestora. In acest scop, pentru a justifica transferul, ne vom asigura ca fiecare dintre cei care primesc aceste date semneaza Clauzele Standard EU. Ne putem, de asemenea, fundamenta demersurile legale pe temeiul conferit de programul EU-US Privacy Shield, cadru de reglementare a schimburilor transatlantice de date cu caracter personal in scopuri comerciale intre Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii. Este posibil sa dezvaluim informatii si in afara teritoriilor mentionate, in masura in care este necesar pentru prevenirea fraudei sau daca acest lucru este impus prin lege.

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru indeplinirea scopului legitim pentru care au fost obtinute, atat timp cat avem un interes legitim pentru a le detine (ex: pentru a asigura bune practici de furnizare sau pentru a ne putea apara in cadrul proceselor in justitie, pe durata termenului de prescriptie, fie general, de trei ani, fie special, prevazut de lege sau stabilit prin acordul partilor). Suntem de asemenea obligati prin lege sa pastram datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp pentru prevenirea si identificarea fraudei, pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor - 5 ani, pentru audit financiar - 10 ani, sau potrivit normelor legale care reglementeaza aceasta activitate). Pentru scop statistic vom pastra doar date pseudonimizate si anonimizate.
In ceea ce priveste back-up-urile realizate, vom şterge datele dumneavoastra din acestea, insa numai la momentul reutilizarii copiilor pe banda magnetica, conform politicii noastre cu privire la back-up. Datele marcate pentru ştergere vor fi complet distruse.

Puteti solicita informatii despre modalitatea in care va procesam datele, inclusiv informatii referitoare la:

  • De ce procesam datele.
  • Ce categorii de date procesam.
  • Catre cine transmitem datele.
  • Cat timp stocam datele sau criteriile pentru determinarea perioadei.
  • Ce drepturi aveti.
  • De unde am primit datele (daca nu le-am primit direct de la dumneavoastra).
  • Daca procesarea include adoptarea automata de decizii (profiling).
  • Daca datele au fost transferate intr-un stat din afara EEA, cum se asigura protectia acestora.

Toate informatiile de mai sus sunt disponibile in cuprinsul acestei Politici de Confidentialitate. Puteti de asemenea solicita o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le procesam. Copii suplimentare se pot oferi contra cost.

Este important sa avem informatii corecte despre dumneavoastra si va indemnam sa ne comunicati daca oricare din aceste date sunt incorecte.

Daca datele dumneavoastra sunt procesate nelegal, ne puteti solicita sa le stergem.

Din momentul in care ati cerut recificarea datelor dumneavoastra, sau daca ati obiectat cu privire la procesare si pana vom putea sa investigam situatia, sau sa confirmam acuratetea datelor dumneavoastra (sau sa le rectificam conform instructiunilor), sunteti indreptatit sa restrictionati procesarea. Aceasta inseamna ca noi vom putem prelucra datele (cu exceptia operatiunii de stocare), numai pe baza consimtamantului dumneavoastra, daca este necesar intr-o actiune in justitie, pentru a proteja interesele altor persoane sau daca exista un interes public important in procesare. Puteti totodata sa solicitati restrictionarea prelucrarii, daca aceasta este nelegala.

Daca apreciati ca nu avem dreptul de a procesa datele dumneavoastra, sau daca doriti ca o decizie automata sa fie reconsiderata, va puteti opune procesarii. In astfel de situatii, vom putea continua prelucrarea daca putem prezenta motive convingatoare, depasind drepturile, interesele si libertatile dumneavoastra. Cu toate acestea, vom putea intotdeauna continua prelucrarea daca este necesar pentru exercitarea sau apararea intr-o actiune in justitie.

Aveti posibilitatea sa solicitati ca datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat pentru a fi procesate pe baza consimtamantului, sau in vederea executarii unui contract, sa va fie furnizate intr-un format structurat, utilizat pe scara larga şi electronic. De asemenea, aveti dreptul sa solicitati transferul acestor informatii catre un alt operator.

Avand in vedere ca unele activitati de procesare ar putea fi bazate pe consimtamant, aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant, caz in care vom inceta sa realizam activitatile de procesare care au la baza acest temei legal. 

Daca doriti sa formulati o plangere cu privire la modul in care utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal, inclusiv in legatura cu oricare din drepturile descrise mai sus, puteti contacta Responsabilul nostru cu protectia datelor la office@arli.ro, iar acesta va investiga cele semnalate.

Daca raspunsul nostru nu va multumeste, sau daca apreciati ca procesam datele dumneavoastra nelegal sau fara drept, va puteti plange Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Puteti gasi mai multe informatii despre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum si despre procedurile de petitionare ale acesteia la adresa www.anpc.ro.


Portofoliu clienti
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
  • Portofoliu clienti Arli Co
ARLI CO

Vitan Business Center
Str. Brânduşelor 2-4, sector 3, Bucureşti
Tel: 021/ 320.63.64; 0742 176 622
office@arli.ro
vanzari@arli.ro

Copyright © 2017 ARLI CO SRL. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții Design web și programare. Web hosting.