Solutie dezinfectanta pentru suprafete - a+ Oxy - 1 litru

 Dezinfectanti pentru suprafete - - Solutie dezinfectanta pentru suprafete - a+ Oxy - 1 litru - arli.ro
  • -24,50 lei
49,00 lei
24,50 lei Economiseste 24,50 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 18.01

Informatii stoc

Stoc suficient

Cu o experienta de peste 65 de ani, Antibiotice a+ este cel mai important producator autohton de medicamente generice de uz uman si veterinar. In contextul pandemic actual, “Antibiotice a+†vine in sprijinul populatiei si produce solutii biocide pentru dezinfectarea suprafetelor.

In spatiile interioare sau in spatiile publice, curatarea si dezinfectarea suprafetelor se afla in prim-plan si nu se exclud una pe cealalta.

Curatarea inseamna indepartarea murdariei vizibile. O suprafata sau un obiect care a fost curatat poate fi in continuare invizibil populat cu germeni precum virusi sau bacterii. Curatarea poate reduce deja concentratia de agenti patogeni de pe o suprafata, cu 50-80%. De accea, procesul de curatare nu trebuie eliminat.

Cu dezinfectarea suprafetei, concentratia de germeni poate fi redusa semnificativ mai mult, cu 84 -99,9%. Astfel, riscul de infectie de pe suprafata dezinfectata este aproape inexistent.

Cele mai bune produse de dezinfectare a suprafetelelor, sunt cele care contin etanol, care pot fi folosite pe majoritatea suprafetelor, precum si cele cu continut de clor ce pot fi distribuite doar pe suprafete care pot tolera compusii de clor.

a+ Oxy, cu actiune bactericida, fungicida si virucida, este o solutie gata de utilizat special conceputa pentru dezinfectarea rapida a suprafetelor rezistente la alcool din domeniul medical, industrial, agroalimentar, insitutii publice, institutii de invatamant, centre sportive, supermarketuri etc.

a+ Oxy detine Aviz biocid Nr. 160/12.05.2020 (eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide).

Solutia contine etanol denaturat 72,96% , (CAS 64-17-5), peroxid de hidrogen (CAS 7722-84-1) în solutie diluata concentratie 4,5% .

In conformitate cu standardele:
- EN ISO 1276 si EN 13727+ A2 activitate bactericida
- EN 1650 activitate fungicida
- EN 14476 +A2 activitate virucida

Avantajele produsului:
- timp de contact scurt
- curata si dezinfecteaza intr-un singur pas, reducand timpul alocat igienizarii
- curata fara a lasa urme pe suprafete
- fara clor
- fara parfum adaugat
- nu necesita clatire
- poate fi utilizat pe otel inoxidabil, fier galvanizat, sticla, portelan, polietilena, teflon, polistiren, pvc, emailuri si suprafete de cauciuc

Instructiuni de utilizare:
- indepartati orice strat de murdarie groasa
- distribuiti uniform pe suprafete si lasati sa actioneze 5 minute

PRODUS IN ROMANIA

Pretul este pentru un recipient de 1000 ml
Ambalare: Recipient cu pulverizator 1000ml

2004 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
DISPONIBILITATE
Promotii
TIP DE PRODUS
Consumabil
UZ
General
CANTITATE
1000 ml
TEXTURA
Lichid

Recenzii (0)

Produse recomandate