Sapun lichid Anios Savon Doux HF - 1000ml cu pompita lunga

 Consumabile (sapunuri, geluri, creme) - - Sapun lichid Anios Savon Doux HF - 1000ml cu pompita lunga - arli.ro
34,90 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 26.10

Informatii stoc

Mai putin de : 10 bucati

Cautand in permanenta remedii impotriva infectiilor nosocomiale in institutiile de sanatate, in parteneriat cu spitale si clinici de peste 50 de ani, Laboratoarele ANIOS isi concentreaza  eforturile pe cercetare si dezvoltare, numarandu-se printre liderii mondiali din segmentul dezinfectantilor medicali

Infectiile asociate asistentei medicale, numite si infectii nosocomiale, sunt infectii contractate de pacienti in institutiile medicale dar si infectii dobandite de personalul medical. Aceste infectii afecteaza sute de milioane de oameni din intreaga lume. Sunt cauzate de microorganisme (virusi, bacterii, paraziti, ciuperci) si in 90% din cazuri, aceste infectii au fost transmise prin maini. Acesta este motivul pentru care igiena mainilor este fundamentala pentru prevenirea infectiilor nosocomiale. 

<span style="color:green;">Ideal pentru spalarea frecventa a mainilor si perfect pentru pielea sensibila, sapunul lichid Savon Doux a fost conceput pentru a satisface nevoile din mediul spitalicesc.</span> Fara parabeni, imbogatit cu glicerina, acest sapun delicat curata mainile simplu, rapid si eficient, mentinand pielea hidratata.

Datorita formulei sale speciale, Anios Savon Doux HF poate fi folosit pentru curatarea pielii nou nascutilor, fiind astfel  recomandat in sectiile de neonatologie.

<b><span style="color:green;">Testat dermatologic</span></b>

<b>Instructiuni de utilizare: </b>

Pentru dezinfectia igienica aplicati 3 ml de Anios Savon Doux HF pe mainile umede. Frecati bine mainile pentru cel putin 30 de secunde. Acordati o atentie deosebita degetelor, unghiilor si straturilor dintre degete. Clatiti cu apa.

Pretul este pentru un recipient de 1000 ml

<b>Ambalare: </b> recipient 1000 ml cu pompita lunga 

2008 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
TIP DE PRODUS
Sapun lichid
CANTITATE
1000 ml
TEXTURA
Lichid

Recenzii (0)

Produse recomandate