Odorizant neutralizator Spring Air Kitchen - spray 250 ml (3000 de pulverizari)

 Neutralizatoare de mirosuri - - Odorizant neutralizator Spring Air Kitchen - spray 250 ml (3000 de pulverizari) - arli.ro
29,63 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 27.10

Informatii stoc

Stoc suficient

Gama de produse Spring Air® este dezvoltata in colaborare cu cei mai buni parfumieri din lume, cu ajutorul unor tehnici avansate. Cu o experienta de peste 35 de ani in creerea de parfumuri ambientale, Spring Air pune la dispozitia clientilor sai, 9 linii unice de arome ce contin uleiuri eterice care deriva din ingrediente naturale.

Airguard® de la Spring Air este o gama revolutionara de produse care poate reda prospetimea in locurile unde exista mirosuri neplacute. Elimina moleculele „mirositoareâ€, improspateaza aerul si lasa un mediu placut si curat.

Airguard® Kitchen este un produs specific care neutralizeaza mirosurile tuturor compusilor de natura organica, eliminate in timpul prepararii alimentelor. Capteaza toate mirosurile care pot fi simtite in acel mediu specific , improspateaza aerul si lasa un parfum placut.

Spring Air Airguard® Kitchen este ideal pentru utilizarea in restaurante, cantine, bucatarii, scoli si alte spatii publice.

Caracteristici si standarde de calitate:
- odorizantele sunt fabricate la cele mai inalte standarde doar din ingrediente naturale
- aceste produse nu au fost testate niciodata pe animale
- odorizantele sunt testate din punct de vedere dermatologic
- odorizantele sunt fabricate in EUROPA
Spring Air
2082 Produse
DISPONIBILITATE
In stoc
TIP DE PRODUS
Consumabil

Recenzii (0)

Produse recomandate