Carucior incuiabil cu usi din compozit ArliPlus® M84 (se pot adauga / elimina orice accesorii la alegerea clientului)

 Acasa - - Carucior incuiabil cu usi din compozit ArliPlus® M84 (se pot adauga / elimina orice accesorii la alegerea clientului) - arli.ro
  • -660,00 lei
3.159,00 lei
2.499,00 lei Economiseste 660,00 lei
cu TVA
×

Some text in the popapul..

Oferta Speciala disponibila in SICAP

Cantitate

Comanda si ajunge la tine: Marti, 06.12

Informatii stoc

Stoc suficient

Carucioarele de curatenie ArliPlus® Modular Technology sunt fabricate in proportie de 97% din carcase de baterii reciclate ce sunt transformate intr-un material plastic rezistent si cu durata de viata lunga. Comparativ cu produsele din materiale plastice virgine, aceste carucioare de curatenie salveaza o cantitate foarte mare de CO2 ce putea fi eliberata in atmosfora fiind astfel foarte prietenoase cu mediul. 

Sistemele modulare ArliPlus® permit aproape orice configuratie la cererea clientului.  Se pot adauga sau elimina galeti mici sau mari, se pot introduce rafturi, tavite, cutii, pereti despartitori, usi, saci pentru gunoi, etc.

Pe langa avantajul configurarii foarte variate, carucioarele de curatenie modulare confera si avantajul interschimbabilitatii adica se pot modifica aceste configurari dupa un timp de utilizare daca se doreste alt tip sau sunt alte nevoi de curatenie, fara a fi necesara o achizitia unui carucior nou. 

Deasemenea in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba strict doar acea componenta cu costuri extrem de reduse.

Galetile pot avea capace sau site pentru mopuri sau lavete preimpregnate. Datorita latimii optime de 51 cm (fara suportul pentru mop montat) se pot adapta oricarui spatiu de depozitare sau lift oricat de mic.

Caruciorul de curatenie modular ArliPlus® M84 este conceput pentru domeniul medical fiind adecvat utilizarii in spitale si unitati sanitare conform ordinului  MS 1761 / 2021.

Caruciorul ArliPlus M84 este format din: 

-  cadru si pereti din plastic de calitate, usor de montat si intretinut

- 4 usi din compozit (compozitul este un material folosit in industria aerospatiala imposibil de deteriorat in conditii normale, avand o garantie nelimitata). Aceste usi sunt practic indestructibile. Incuietorile usilor sunt cu yala si cheie metalica.

-  4 galeti de 5 L cu site de dozare pentru lavetele preimpregnate. Galetile sunt pozitionate pe un cadru conceput special care asigura stabilitate 100% a galetilor cu detergent in timpul deplasarii caruciorului.

-  capac cu yala metalica si cheie. Prin incuiere se restrictioneaza accesul la lavetele preimpregnate. Capacul are si un compartiment cu cheie pentru documente

-  2 galeti de 22 litri pentru procesul de curatenie (una cu maner albastru pentru apa curata si cealalta cu maner rosu utilizata pentru apa murdara).

-  storcator (presa de stors) profesional

-  maner ergonomic pentru impingerea caruciorului

-  1 sac impermeabil cu capacitatea de 120 litri (in sac se pot introduce saci din nylon pentru colectare selectiva).

-  6 roti de 125 mm din cauciuc foarte silentioase

-  suport pentru sprijinit mopul in timpul deplasarii (montat pe platforma inferioara)

-  clema pentru prins manerul (coada) mopului in timpul deplasarii (montata pe platforma superioara)

NOTA: Toate partile componente ale caruciorului se regasesc in lista de accesorii din josul paginii principale astfel incat fiecare client isi poate configura si estima costul caruciorului pe care si-l doreste in cazul in care pe site-ul nostru nu exista deja configurat modelul dorit.

Dimensiuni: 

* lungime 148 cm

* latime 51 cm fara suportul pentru mop montat, 61 cm cu suportul montat

* inaltime 125 cm (cu cele 4 galeti de 8 L pozitionate pe platforma superioara)

Durata medie de utilizare: 10 ani

Garantie: 5 ani

1000 Produse

Produse recomandate

Articole Blog